Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Weerbericht van foppe

Goede morgen. Het is half acht en het regent en het waait maar tussen de buien door is het droog. Neem echter wel de auto of de plu mee. De gevoelstemperatuur is wat hoger als u een warme jas aan trekt. We zitten midden in een gigantische depressie die zich uitstrekt van de canarische eilanden tot aan de schotse hooglanden en die veroorzaakt de tijdelijke wateroverlast de hele week behalve vrijdag dan heeft u wat om naar uit te kijken en de was buiten te hangen. Foppe gebaard wild met de wapperende handen met een sigaret er in, kijk, de wind komt uit het westen want de rook gaat naar het oosten juist waar de zon op komt maar die is er nu dus niet. Het weer volgens piet paulusma, veel regen en wind blijft u maar in uw tent vandaag of in de kantine. Helga van der leur zegt zonder bril zie ik veel wolken en af en toe een bui maar het valt wel wat mee en vannacht wordt het droger. Ach, een beetje regen en wind dat zijn we wel gewend in nederland zegt erwin krol, van het weekend beter. Nou op de foto ziet u het wel een regenboog, achter de wolken schijnt de zon maar daar hebben we niets aan, de beurzen kelderen ook al en mijn humeur is ook onder het vriespunt gezakt, moppert foppe. Zo leert u met het weer omgaan het is van alles maar vooral hollands en dat zal altijd wel zo blijven en daarom gaan we op vakantie naar spanje zegt diana woei. Veel bericht en veel regen, typisch foppe weer om lekker binnen te blijven en te schrijven en roken in de regen tegen de verveling in. Slaap lekker.
Einde bericht dan volgt nu de verkeersinformatie. Veel files door de regen prijst u gelukkig als u thuis blijft met een leuk verhaal van foppe!

Schrijver: foppe oostenbrug, 11 augustus 2011


Geplaatst in de categorie: humor

4.0 met 4 stemmen 7.996Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
12 augustus 2011
Misschien kun je weerman bij het plaatselijke sufferdje worden met al die spelfouten en vergeten leestekens en ronduit quasi-hilarische prietpraat!
Naam:
Wee
Datum:
11 augustus 2011
Jij schrijft mijn dag een zonnetje :)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)