Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Pi/paradijs op aarde

RECLAMETEKST VAN BEWONER FOP

Bij pi/groep wonen zit u goed. De kamers zijn ruim bemeten met heerlijke bedden. Om half acht wordt u gewekt door onze lieftallige begeleidsters en mag u zelf ontbijten. Hierna kunt u verder recreëren op het activiteitencentrum of klusjes doen bij het atc. Voor de creatieveling is er schilderles door een heuse kunstenares. Dan fietst u door een mooie omgeving weer naar huis het is maar vijf kilometer en het regent nooit en anders brengen we u met de pi/polo.

Dan kunt u maar aanschuiven aan de maaltijd in het wegrestaurant zonder gehaktballen waar de bewoners naar hartenlust koken en de keurig alles opruimen. Dan mag u even uitrusten en een praatje houden over de dag. Leuker kunnen we het niet maken wel gemakkelijker. In het weekend hebt u vrij naar eigen inzicht. We maken er geen puinhoop van hier en er zijn regels zoals niet roken. Het uitzicht is over het weiland en een boerderij maar achteruit ziet u het fietsenhok. Om elf uur slaapt u prinsheerlijk in.

Zo heeft u zich geen tijd om u ziek te voelen, u voelt zich veel beter al heeft u een mankement aan de hersenen daar zijn wij voor hoor u hoeft zich echt geen zorgen meer te maken en krijgt nog zakgeld toe. U moet alleen wel uw pilletje innemen hoor anders bent u onbehandelbaar. Lang leve pi/paradise wees van harte welkom op de open kijkdag!

Uw bewoner foppe

Schrijver: foppe oostenbrug, 4 september 2011


Geplaatst in de categorie: woonoord

3.3 met 3 stemmen 101Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)