Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Stromend water

...en zo dans ik weer op deze site. Ik zweef door de lucht en tover een glimlach op mijn gezicht wanneer ik zie dat Monique hier ook weer danst. Ik mag haar. Geminacht door klepzeikers die wikifuckingpedia overschrijven en surfende idioten die hun Bee en Wee tegen een muur rijden om vervolgens met de versnellingspook in hun reet te eindigen. SHAKE IT BABY !!! De roodharige met de smaragdgroene ogen applaudiseert samen met de zee van handen wanneer ik mijn salto maak. Ieder einde is een nieuw begin so fuck you.

"Dansen kleine rotzak. Dansen zul je" schreeuwde Hick senior terwijl hij zijn shotgun doorlaadde. Hick senior had nu eenmaal een hekel aan dansende dwergen. De dansende dwerg danste alsof zijn leven ervan afhing. Neef Hick had een condoom met aardbeiensmaak over zijn hoofd getrokken en fiddelde je t'aime mon amour op zijn fiddel. Zus Hick kreunde bij het zien van zoveel erotiek. Eigen schuld. Had de dansende dwerg maar niet in Kutsapperveen moeten gaan optreden.

Hij was geboren in het jaar ooit in het plaatsje Kutsapperveen. Hij groeide op als clowntje zonder zelfkennis en kon het niet uitstaan dat men om hem lachte. Zodoende ontwikkelde hij een minderwaardigheidscomplex dat hem er toe dwong arrogant te worden. Arrogantie is nu eenmaal een symptoom van een minderwaardigheidscomplex. Hij wilde een beroemd iemand worden. Iemand waar anderen bewondering voor hadden. Het bleek echter dat hij alleen maar minachting en schaterlachen oogstte. Toen hij was volgroeid tot een volwaardige clown zonder zelfkennis dacht hij dat het beter zou gaan. Maar nee hoor. De mensen hielden hun buik vast van het lachen wanneer hij weer van zich liet horen. De clown zonder zelfkennis was inmiddels zo gefrustreerd dat hij het nodig achtte anderen te schofferen en uit te schelden. Op gegeven moment begon de clown zonder zelfkennis zelfs te denken dat hij veldmaarschalk was. Toen anderen een grap met hem wilden uithalen en hem hadden wijsgemaakt dat hij burgemeester van Kutsapperveen kon worden geloofde hij dat onmiddellijk. Dit tot grote hilariteit in Kutsapperveen.

Toen dikke Peter opstond liet hij een enorme scheet. Gegarandeerd dat ze in Israel al met de gasmaskers in de weer waren, zo stonk het. Kale Karel schrok toen hij zag dat onder dat enorme naakte lijf van dikke Peter een vrouw lag. Hetwas melige Marij. Melige Marij had het altijd over andere dingen dan anderen. Wanneer anderen het over de wereldpolitiek hadden begon zij over haar poes, over eten of over het weer. Melige Marij was gewoon een getikt wijf dat liefde tekort kwam dacht kale Karel.

En ik? Ik dans nog altijd. Ik moet zeggen dat ik wel minder dans dan vroeger. Ook ik word nu eenmaal ouder. En verder zorg ik voor Ashani en onze kleine meid.

Noot van de schrijver: de familie Hicks heb ik geleend van een schrijver die een goede vriend is geworden. Bedankt Kaninsky.

Schrijver: aqua, 25 augustus 2012


Geplaatst in de categorie: algemeen

2.7 met 18 stemmen 324Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
27 augustus 2012
Email:
joke190411hotmail.com
Waar was je man!
Eindelijk een beetje hé,hé,
ja, sorry hoor voor de denkrechthebbende ...
ja, vul maar in!
Naam:
Monique Methorst
Datum:
26 augustus 2012
Email:
moi636yahoo.com
Whahahahaha daar is ie weer, top! Onnavolgbaar...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)