Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Oproep tot massale emigratie

Iedereen die een paar euro's meer verdient dan de gemiddelde Nederlander doet er goed aan te emigreren.
Het wordt hier steeds gevaarlijker als je even buiten de deur komt heb je geluk als je heelhuids terugkeert. Trouwens als je van je huis geen fort maakt word je in je eigen woning overvallen. Moordenaars worden vrijgesproken omdat de rechter dement is.
Nu keert de eigen regering zich tot de ruggengraat van onze samenleving. Deze mensen hebben door hun harde werken en intelligentie iets bereikt en verdienen dus meer dan de slappelingen, die liever niksnutten zijn. Meer overhouden dan een ABW'er daar schrikt onze overheid van dat kan en mag niet. Al jaren zijn ze bezig om via zware belastingen en toeslagen voor de zielenpoten de rollen om te draaien.
De inkomensafhankelijke ziektekostenpremie doet de deur dicht.
Ik roep tot de mensen die dit land overeind houden met hun werkkracht: Ga er vandoor. In de ons omringende landen zijn de huizen goedkoper. Het is er veiliger en je werk wordt gewaardeerd. De belasting is geen roofzucht maar een eerlijke heffing.
Laat de regering maar lekker nivelleren. Met die ca. acht miljoen minvermogenden.
Wel vlug zijn, als het tuig wakker wordt bouwen ze een muur en worden de kusten zwaar bewaakt. Als het betere deel van de inwoners verdwijnt krijgt de Partij van de Armoe te weinig slachtoffers en rest het overschot niets anders dan de weg van de zelfdoding.
Zelf vertrek ik niet, voor mij is Hein zijn zeis al jaren aan het slijpen. Ik wil Diederik zien, in lompen gehuld, op de tv uitleggend hoe je het beste een einde aan je armzalige leven kunt maken, als je prooi, het beter verdienende deel der natie, aan je grijpgrage klauwen is ontsnapt.
Dan pas zal ik genieten.

Schrijver: Eelt, 6 november 2012


Geplaatst in de categorie: woede

3.1 met 17 stemmen 206Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
9 november 2012
En ook: wat zal het gezellig worden in Nederland.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)