Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Democratie onder vuur

Weer gedonder in Denemarken. Nu is de islamcriticus en schrijver/geschiedkundige Lars Hedegaard Jensen (1942) bij zijn huisdeur beschoten door een bibberende moslim met een ouderwets pistool. Mo belde aan om zogenaamd een pakketje af te leveren, maar hij was van plan de aartsrivaal van de islam monddood te schieten. Daarvoor had hij zijn woede systematisch opgebouwd. De eerbiedwaardige Lars Hedegaard is de leider van de 'International Free Press Society', die beweren dat de persvrijheid door de islam wordt bedreigd. Is dat islamofobie of zit daar een kern van waarheid in?

Het is natuurlijk van de gekke dat een Europese inwoner bij zijn huisadres door een moslim kan worden doodgeschoten, stel dat het deze onbenul was gelukt, die gelukkig duidelijk geen scherpschutter is. Volgens Lars heeft hij de extremistische bandiet weggeslagen.
Dat de persvrijheid bij sommige islamieten niet getolereerd wordt, is inmiddels duidelijk, maar ik denk niet dat het 'het topje van de ijsberg' is, maar eerder een godsdienstwaanzinnige uitwas met primitieve, pathologische moordneigingen enzovoort. Best raar dat zulke gekke sujetten in het vrije westen ronddolen, maar dat is het gevaar van assimilatie. Let op, ik heb het wel over enkelingen, die doorslaan in hun islamitische overtuigingen.

In 2011 vergeleek Lars de islam met het nazisme, maar daarvoor is hij vrijgesproken, al moest hij wel een boete betalen. Geld voor de staat, altijd welkom. Nazisme staat synoniem voor de onderdrukking van de vrije mensheid. Als sommige moslims hun overtuigingen, die vaak gepaard gaan met collectieve onderdrukking, ook willen opdringen aan niet-moslims, dan is er geheid stront aan de knikker. Als ze binnen de grenzen blijven, is er niets aan de hand, maar geen enkele, vrijgevochten westerling duldt opgedrongen leefwetten, die hun psyche terug voeren naar ver voor de middeleeuwen. Ga Mekka exploderen en begin een vrij leven en staak het zinloze mekkeren! En het vele, onterechte uitjouwen van integere, hardwerkende medeburgers!

De Arabische dader schoot in eerste instantie mis en in tweede instantie haperde het pistool. Allah Akbar! Daarna rende de aanslager pissend in zijn broek weg en werd hij aangevallen door vele godsdienstloze engelen. De aartsengel Michaël hield hem hoogstpersoonlijk zijn vlijmscherpe zwaard tegen de keel. 'Je visie over Allah is absoluut foutief!', zei Michaël. Een ander mens van het leven beroven, is één van de grootste geboden van de Levengever. Aan de vruchten herkent men de boom. Dus mag die brute lafaard zich rot schamen.

Geert Wilders twitterde: 'Mislukte aanslag op mijn vriend en islamcriticus Lars Hedegaard in Denemarken vanochtend. Mijn gedachten gaan naar hem uit. Vreselijk.'.

Mijn advies: terugvuren met vrije meningsuitingen!

Schrijver: Joanan Rutgers, 6 februari 2013


Geplaatst in de categorie: psychologie

3.8 met 17 stemmen 176Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Len Cornelis
Datum:
7 februari 2013
Liever lees ik persoonljke stukken over actuele zaken, dan jouw bijdragen, gelardeerd met interessante feiten, over kunstenaars. Als ik dat zo mag stellen. In visies op gebeurtenissen bied je mij meer kans op 'confrontatie'. Ik vind dat zeker niet verkeerd.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)