Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

mijn gedroomde leven

MIJN LEVEN ALS IK NIET SCHIZOFREEN GEWORDEN WAS EEN DROOM

Eerst groei ik op in suawoude en help mijn vader op de boerderij en heb een hondje en kan goed trekker rijden en koop een ezel. Ik ga naar de school en houd van lezen. Een veilige jeugd in de weilanden en ik zoek eieren en ga naar bibliotheek en kijk tv en draai veel hippie muziek.

Op mijn achttiende lokt de stad met haar verleidingen maar ik ga wonen in het kleine huisje in suawoude en blijf helpen en krijg verkering maar ik koop een vw golf pickup en ga op vakantie en het is een leuke tijd met veel vrijheid.
Dan verkopen we de boerderij en van het geld ga ik leven en ga trouw naar de kerk en te vissen en koop een paar gitaren en ga uit maar er komen geen kinderen en mijn vriendin gaat bij me weg en ik blijf eenzaam en verdrietig achter als vrijgezel en leef teruggetrokken in mijn eigen wereld en leer voor dominee maar wil dat niet worden maar het trekt nou eenmaal net als geschiedenis en aardrijkskunde en het heelal dat ik in bergum in de sterrenwacht bestudeer en ik heb een enorme collectie muziek en schrijf daar over vooral neil young en ga naar concerten en ontmoet hem en kan al zijn liedjes naspelen maar niet zingen.

Pake en beppe bezoek ik trouw en als moeder oud is neem ik haar in huis en verzorg haar en mijn zus is getrouwd en heeft een kind. Op mijn vijfenzestigste maak ik een reis naar indonesie en curacao en ga dan naar berghiem om mijn oude dag te vieren maar dat duurt niet lang want ik heb teveel gerookt doet blijken en ik leg mezelf te ruste in het weiland van mijn vader en dan vinden ze mij na drie dagen en kom ik in de paradijselijke hemel waar ik eeuwig gelukkig ben.

Schrijver: foppe oostenbrug, 13 maart 2013


Geplaatst in de categorie: individu

4.3 met 3 stemmen 177Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Günter Schulz
Datum:
15 maart 2013
Email:
ag.schulztiscali.nl
Hier is weer de vertrouwde en altijd creatieve Foppe aan het wooord - heerlijk. Jouw verhalen stijgen boven welhaast elke crisis uit. Weer graag gelezen!
Naam:
J.de Groot
Datum:
13 maart 2013
Email:
joke190411hotmail.com
Foppe, ik kan ook niet zingen,
maar toch zing ik een liedje voor jou!
Als alles in het leven anders was verlopen
ja dan...

www.youtube.com/watch?v=i4Nh16_60HE

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)