Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Hij haalde haar niet meer aan

Laatst sprak ik een vrouw, die in staat is binnen vijf minuten haar hele leven te vertellen. Wanneer ze mij ziet klampt ze me vaak aan en moet ik weer een heel verhaal aanhoren. Liefst ontwijk ik haar, maar dat lukt niet altijd. Ze had pas haar veertigste verjaardag gevierd. Ze ziet er leuk uit, slank, mooie blauwe ogen en lang blond haar. Ze is getrouwd. Haar man ken ik niet. Ze klaagde over hem, en ik luisterde natuurlijk. Ze vertelde, dat hij haar nooit meer aanraakt, zelfs geen kusje. Vroeger was ze thuis beter gewend. Ze werd altijd verwend met omhelzingen en zoentjes. Dat gaf haar een gevoel van liefde voor elkaar. Haar man was ook zo, maar de laatste jaren niet meer, ook geen seks.

Ze durfde hem daarover niet te vragen. Misschien heeft hij wel een ander, dacht ze. Bij hun dagelijkse omgang is er niets aan de hand. Hij is gewoon vriendelijk, ze gaan vaak samen boodschappen doen. Vroeger in bed haalde hij haar altijd aan. Een zoener is hij nooit geweest, maar hij streelde haar altijd voor het slapen gaan. Met zijn handen gleed hij dan zachtjes over haar buik en borsten en kriebelde aan haar oren. Dat vond ze heerlijk. Tot zover haar verhaal.

Ik kon haar alleen het advies geven om met hem erover te praten. Misschien moet u het initiatief eens nemen. Sommige mannen willen dat, vertelde ik haar. Dat durfde ze niet, bang een flater te slaan. Ik was verrast, dat ze dat allemaal aan mij vertelde. Natuurlijk was ik op mijn hoede, je weet maar nooit.

Ik heb het vermoeden, dat veel echtparen zo leven. Ze raken elkaar nauwelijks nog aan. Dat is toch vreselijk. Iedereen heeft toch behoefte aan liefde. We moeten meer aandacht voor elkaar hebben, houd je man of vrouw eens lekker vast en knuffel elkaar. Dat geeft een warm gevoel en geborgenheid. Ga samen de natuur in en pak eens een bloem. Bekijk dat wonder van de natuur. Leef bewust en geniet van je omgeving. Wees zelf vreugde, want dat geeft anderen ook blijdschap.

Schrijver: kees niesse, 18 april 2013


Geplaatst in de categorie: verdriet

4.2 met 6 stemmen 2.419Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
22 april 2013
Email:
joke190411hotmail.com
""" Wanneer ze mij ziet klampt ze me vaak aan en moet ik weer een heel verhaal aanhoren. Liefst ontwijk ik haar, maar dat lukt niet altijd. ""


Zo....ga jij zó graag winkelen, en dat voor een man?
Nou ja, levert in elk geval weer een goed verhaal op, zeker deze!
Naam:
Kees niesse
Datum:
20 april 2013
Email:
c.niessehotmail.com
Ja Joke bedankt voor je reactie. Ik zat niet bij de Hema, maar in een ander warenhuis. Ik moest nodig en toen ik van het schijthuis afkwam, kwam ik in gesprek met bedoelde vrouw, zodoende. Groet.
Naam:
J.de Groot
Datum:
18 april 2013
Email:
joke190411hotmail.com
Heel mooi geschreven Kees!

Alleen, een vrouw van 40 die je zomaar ontmoet en je alles verteld, waar zit je dan, bij de Hema?
Ja Kees, nu wil ik alles weten ook, ha,ha...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)