Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

vakantie voor patient en moeder

Na mijn psychose in het ziekenhuis was ik na anderhalf jaar wel eens toe aan vakantie. Mijn moeder en ik gingen naar het huis van mijn zus en hebben het er rustig aan gedaan want ik moet veel medicatie slikken en op bed liggen. 's Morgens haalde ik de krant en liet het hondje uit en de kippen en schapen eten geven dan lunchen dan rusten dan tour de france dan weer hondje en dan avondmaaltijd douche en op tijd naar het logeerbed een week lang . Mijn moeder kookte en is heel lief ik heb heel lang bij haar gewoond maar ze is nu wat ouder en slechter ter been. Een keer zijn we naar zee geweest en een patatje gegeten. Ik vond het fijn bij mama te zijn. 's Morgens moest ik een beetje huilen en dan stopte ze er een kalmerende pil in en neemt zelf ook medicatie voor haar klachten. Zo kon het mooi al vond ik het toch wel moeilijk en ik heb ook maar weinig gepraat en veel op bed gelegen in stilte anders kon ik het niet volhouden de hele dag dat was wel wat jammer. Maar zo heb ik het toch gered en vond het fijn. Hè hè eindelijk rust en geen vreemde mensen om je heen en een tuin om in te zitten met uitzicht op een weiland. Nog twee foto's er bij. Groeten van foppe twintigjaar foolcolor met schizofrenie nu in ggz franeker.

Schrijver: foppe oostenbrug, 7 augustus 2016


Geplaatst in de categorie: vakantie

4.8 met 5 stemmen 492Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
9 augustus 2016
Hoy Foppe, fijn om even je hier weer te lezen, is voor mij een goed teken. Mooi dat je het daar bij die ---beesteboel---, een paar dagen hebt uit kunnen houden (langer dan je dacht) en je ervan hebt kunnen genieten ook nog.
Mooie foto ook...jammer dat je vriendjes E&B er niet bij waren, misschien kan ik daar wat aan doen, doe mij best hum, geen grapje hoor!
Knipoog Joke.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
8 augustus 2016
De huidige schijncultuur doet alsof er geen lijden en pijn bestaat. Maak dat de kat maar wijs. Ik attendeer je graag op 'Morgen ben ik een leeuw' van de schrijfster Arnhild Lauveng, die nu docente psychologie en klinisch psychologe is, maar ooit leed aan haar schizofrenievorm. Ze overwon haar schizofrenie. Dat wens ik jou ook toe, al weet ik dat er schizofrenie-graduaties zijn. Never give up! Jeetje, Foppe, wat een lief hondje zit daar bij jou. Dieren werken vaak heel ongecompliceerd helend!... Je moeder ook, maar jijzelf het allerbeste!... Veel voorspoed in de GGZ Franeker toegewenst!...
Naam:
Mobar
Datum:
7 augustus 2016
Graag gelezen met mooie foto erbij Foppe.
Warme groet uit Amsterdam.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)