Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De gekte

De campagnes rondom de verkiezingen nemen weer abstracte vormen aan, zelfs een lid van een ploeg valt blonde Geert aan, dat die zit te wachten op een aanslag, sterker nog: hij zou er op hopen! Hoe walgelijk is dat? Zulke dingen mag je denken, maar nu staat het hele land op stelten, want zoiets zeg je niet.

En zo wil Marianne iets meer voor de mens gaan betekenen, behalve de dieren, gaan die ook meespelen, ik snap wel waarom, er is nog niemand op het briljante idee gekomen om de dieren te laten stemmen...dat zou pas een giller zijn, komt Martin Gaus er ook nog aan te pas...

Elke partij beloofd weer ( jawel komen de dieren weer) koeien met gouden horens, maar een koe heeft al helemaal geen horens, laat staan dat die van goud zouden zijn. Marianne sluit niks uit die ziet zich stiekem toch al met de sleutel in de hand, naar het inmiddels verbouwde torentje lopen...zonder koeien natuurlijk.

Ach, en vanmorgen lag er een dode vogel op straat, heeft nu niks meer met de partij VOOR de dieren, hooguit in de dierenhemel...en Geert gaat gelukkig ook weer met andere beveiliging op pad, allemaal miljoentjes besteden aan, pennen, petjes, flyers en wat dies meer zij...

Het geld ligt op straat, ehhh letterlijk, figuurlijk? Nee, letterlijk lag die dooie vogel op straat, figuurlijk liggen de campagne eurootjes op straat en ga nou niet kijken waar, want dan kan ik je alleen laten zien waar dat beessie ligt. De stumper.

Schrijver: An Terlouw, 2 maart 2017


Geplaatst in de categorie: dieren

3.0 met 2 stemmen 60Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
van Gellekom
Datum:
4 maart 2017
Prima column. Het valt ook mij op dat de wereld dommer lijkt te worden. Laatst kwam mijn buurman Wiebe bij mij klagen. Hij was net terug van een korte vakantie in Spanje. Wiebe begon meteen te klagen:'er waren daar teveel Spaanse mensen, de receptionist sprak Spaans, het eten was Spaans en niemand had hem verteld dat er daar zoveel Spanjaarden zouden zijn. Kortom, een beetje van wat ik door jouw column heen lees..

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)