Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Betaalde Liefde

De therapeute was graag bereid haar honingzoete glimlach weg te schenken, enkele hoogdravende egostrelende complimenten ten beste te geven, de cliënte een paradijselijke werkelijkheid en toekomst voor te spiegelen en letterlijk en figuurlijk haar handje vast te houden à raison van vijfenvijftig euro per uur.

Van een vage, schimmige figuur in een uithoek van het bewustzijn van haar protegée verwerd zij gaandeweg tot de persoon om wie alles in het leven van haar cliënte draaide en laatstgenoemde cirkelde nu als een planeet om de zon van het charisma van haar hulpverleenster, waarbij zij geheel uit het oog was verloren en stekeblind was voor de noodzaak van wederkerigheid in de Liefde en Vriendschap.

De cliënte ging de relatie ten onrechte beschouwen als de liefdesverhouding die altijd al aan haar leven ontbroken had, maar helaas moest zij na het "warme bad" van een ontmoeting telkens weer onder de "koude douche" van haar armzalige levensomstandigheden......

Schrijver: I.Broeckx, 15 maart 2017


Geplaatst in de categorie: emoties

4.5 met 2 stemmen 46Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
16 maart 2017
Lesbische liefde is niet met geld te verkrijgen en op die manier altijd een illusionaire dwanggedachte. Liefde kun je nooit kopen. Een wijze les, Ineke, zeker in tegenstelling tot de uitbuitende, op geldwinst gebaseerde prostitutiepraktijken.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)