Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

"Ik kan er echt niet meer mee omgaan"

In België, vlak over de grens, treft men diverse soortgelijke dancings aan van ongeveer hetzelfde type en in een dergelijke gelegenheid met de hilarische maar merkwaardige naam "De Kaasboerin" waar de godganselijke middag door een meneer die op beschaafde en zeer beheerste manier op een gitaar tokkelde de brokstukken van een repertoire uit ver voorbije tijden ten gehore werden gebracht, waren wij tenslotte met ons gezelschap gearriveerd.

Tot mijn zeer grote verbazing en verwondering vroeg men mij, die sinds lange, zeer lange tijd de dansvloer schuwt als de pest en die als weinig anderen uitblinkt door extreme houterigheid ten dans.

Mijn antwoord was afwijzend hoewel er toch sprake was van een zekere verering waarmee ik mij gevleid voelde maar bij verdergaande verzoeken of vragen zou de altijd probate en afdoende mededeling gevolgd zijn dat ik al voorzien was van een vriend.

Op de terugweg bazelde een uiterst stupide maar goedig vrouwtje zozeer uit haar nek en keken anderen mij dermate nieuwsgierig en kennelijk verbaasd met strakke blik in het gezicht dat ik besloot dat mijn toneelspel ten behoeve van de passagiers van de "Opstapbus" voorgoed ten einde zou moeten komen......

Schrijver: I.Broeckx, 4 september 2017


Geplaatst in de categorie: individu

4.0 met 1 stemmen 63Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)