Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

wintervakantie fop

Kleine logeervakantie bij moeder winter 2018

Het is winter het is niet te harden op de klei met dit weder. Maar nu ga ik fijn even naar mem in drachten waar ik zeven jaar gewoond heb en het is vrieskou zonnig weer en auto's rijden dag en nacht langs en ik slaap slecht. Ik loop naar de oude kapper we gaan lopen in de bos van beetsterzwaag en gaan naar tante tine in bergum met de kruiskerk mijn geboorte dorp en mem doet boodschappen kookt eten gaat naar de fysio en ik haal de krant op en lig op bed en douche en samen de afwas en ik maak mijn fototoestel leeg.

Verdrietig neem ik afscheid maar als ik thuis ben heb ik behoefte aan rust en doe vandaag even niks dan dit stukje schrijven. Ik heb heel lieve mem en woon in een appartement van de zorg in franeker het is best moeilijk hier want ik kom van de ggz waar alles was van de verpleging inclusief eten en koffie en een psychiater die pillen voorschreef die ik nu drie jaar slik na mijn opname in het ziekenhuis waar ik maar twee weken mocht blijven en wat mijn leven heeft gered.

Was getekend f.t. oostenbrug 1968

Schrijver: foppe oostenbrug, 17 februari 2018


Geplaatst in de categorie: vakantie

3.9 met 7 stemmen 168Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
23 februari 2018
Jou verhaal is bekend Foppen, toch heeft het steeds weer die inhoud die de lading van jouw schrijven en jouw bestaan volkomen dekt.
Gewoon moeilijk dus,
maar toch: sterkte en hou je haaks.

Joke.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
18 februari 2018
Weer een goudeerlijke en intrinsieke anekdote in jouw leven beschreven, beste Foppe! Ik woonde zeven jaar in Heerenveen. In Drachten ging ik naar een bijeenkomst van het Leger des Heils, denkend dat heilssoldaat worden iets voor mij was, nadat ik een boek over Betty Smit had gelezen. In Drachten heb ik ook een Engelstalige, moderne versie van 'Romeo en Julia' meegemaakt.
Wist je dat Jan-Jacob Slauerhoff een tijd huisdokter in Beetsterzwaag was? Google het maar eens!
Blijf je zelfstandige vrijheid verdedigen en geniet zoveel je kunt!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)