Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Gektekuren

Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit.
Ik dacht in de eerste instantie dat ik het verkeerd had gelezen. Ik vind Negativiteit Verschrikking en Duivels een betere benaming voor deze ziekelijke partij. Als deze partij zich doorzet, wat ik sterk betwijfel, ontstaan er rellen tussen goed en kwaad. Ik denk dat we even moeten bekijken hoe dit zich zou kunnen ontwikkelen:

Grote en kleine kinderen lopen naakt over straat. Een twaalfjarige jongen loopt nakend zijn vriend te zoeken. Deze vriend is een merkwaardig schepsel. Het is namelijk geen mens maar een hond. De hond komt naar de jongen toe, en ze rennen op een drafje naar hun huis. Ze hebben allebei wel zin in een experiment op seksueel gebied. Bleep: Goedgekeurd volgens de NVD. Keur jij dit goed?

Een veertig jarige man heeft al tijden een hekel aan Prinses Máxima der Nederlanden. Bij een bezoek van de Prinses aan zijn woonplaats, stelt hij zich vooraan achter de dranghekken op. En als de stoet voorbij paradeert, begint de man plotseling te schelden: ‘Vieze vuile buitenlandse slet, ga naar je eigen land terug’. Niemand zegt er wat van, want discriminatie is toegestaan. Bleep: Goedgekeurd volgens de NVD. Keur jij dit goed?

Een 33-jarige man maakt foto’s van een 65-jarige man die een twaalfjarig meisje sexueel betast en bevredigt. De man maakt ook nog een film, en verkoopt de film plus de foto’s aan zijn vriend. Bleep: Goedgekeurd volgens de NVD. Keur jij dit goed?

Overal in de stad zie je mannen druk heen en weer lopen met doorzichtige tassen. Nee, geen zwarte tassen want niets hoeft verborgen te worden. De drug die erin zit, is nu toegestaan. Snuivende jongeren liggen op straat. In de verte klinkt een sirene, de zoveelste keer dat een jonge junk door een overdosis aan drugs zijn ogen voor altijd heeft gesloten.
Tja…nu harddrugs wettelijk is toegestaan, stapelt het ene probleem na het andere probleem zich op. Bleep: Goedgekeurd volgens de NVD. Keur jij dit goed?


Dit waren dus even een paar voorbeelden.

In de prullenbak met deze partij! De overwinnaar in de strijd zal deze partij zeker niet zijn. Psychopaten kunnen dan wel veel ellende aanrichten, maar hun gektekuren zijn maar van korte duur. Weet je waarom? Ze kunnen niet op tegen de strijders tegen het kwaad. Het zal de aarde niet regeren, en vooral niet zegevieren.


Zie ook: http://www.nvd.nu/

Schrijver: Paula, 1 juni 2006


Geplaatst in de categorie: politiek

3.7 met 9 stemmen 865Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)