Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Doorgedraaid

Mijn vriend draait de laatste tijd alleen nog maar een bepaald nummer van The Collectors: "One act play". Als er ooit een vrouwvriendelijk muziekstuk is geschreven, dan is dit het wel, die immense spijtbetuiging gewikkeld in een prachtige melodie. Maar ja, je zal die vrouw maar zijn, lig je toch net op dat moment te slapen!!

Ik maak me wel zorgen, lieve lief drinkt meer Beerenburg en gaat niet meer biljarten, zinspeelt op "alles er uit gooien" en "laat ze allemaal maar een verschrikkelijke ziekte krijgen". Hij zei, uiteraard, iets anders, maar ik vond die vier ziektes en de tussengevoegde damesuitgang iets te ver gaan.

Op dit moment is hij bezig met een stukkie, schrijft zichzelf bijna een ongeluk en streept door, herformuleert maar weet niet meer waarvoor. Heeft te maken met politiek, schijterige schrijvers en zijn eigen onzekerheid. Hij kijkt de afgelopen dagen geen televisie meer, heeft geen verhaal aan internettaal, wil niet meer verbaal digitaal. Op dit moment hoor ik van eerder genoemde band het nummer "What is love (suite)", eindigt met enerverende woorden in simpele akkoorden, "Does someone hear" ?

Ik hoor, zie, voel hem, ben aan hem overgelepeld.

Schrijver: Nathalie Mahlstrohm, 22 sep. 2006


Geplaatst in de categorie: muziek

3,9 met 10 stemmen 1.761Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)