Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Mannenverslindster.

De smaak van zijn afgebeten tong in haar mond benadert die van biefstuk. Rauw weliswaar en een tikkeltje pezig, maar door het vele bloed kan zij er gerust een tijdje op sabberen en prikkelt dit als voorgerecht haar smaakpupillen ten volle.
Bijkomend voordeel is dat de achtergrondgeluiden van de nakende hoofdschotel meteen wegvallen en zij nu verder in complete stilte het menu kan afwerken.
Zij heeft haar naam dan ook niet gestolen. Als mannenverslindster is zij een meesteres in het verleiden en net als haar dierlijke evenknie tuk op een etentje na de daad! Ja, zelfs tijdens.
Op zoek naar de hapklare brokjes snijdt zij met een precisie haar beroep waardig dwars door merg en been. Scalpel nummer vier hanteert zij daarbij als een penseel waarmee zij laag na laag haar kundigheid botviert op de steeds minder tegenspartelende liefdesgezel van die avond.
Met zijn hoofd een beetje schuin vangt zij het druppelende bloed dat uit zijn mondholte sijpelt in een kristalhelder karafje op. Roder dan een Bordeaux en even pittig als een Cabarnet, gebruikt zij dit als dipsausje waar al vlug de eerste oogbal wordt ingedompeld om die even later, rooddoorlopen aan de huiskat te voederen. Zij houdt immers niet van pottenkijkers en whiskas is ook duur.
De hond wacht dan weer op de oorlellen maar vangt evenwel bot. Een vette kluif met brokjes en holt er vandoor. Iedereen tevreden en zij gaat ervoor want de hoofdschotel lonkt en wordt er niet verser op.
Een soepje wordt het toch, dus gaat zij voor de balletjes. Niets gaat verloren bij een éénmansgerecht. De maag in de blender ziet er niet uit maar loopt vlotjes binnen en dit in één teug.
Net voor het toetje wordt het hart aangesneden. Nog warm vanbinnen lust zij dit rauw. Met plakjes lever op een schoteltje aangeboden likt zij vervolgens de niertjes af.
Voldaan ruimt zij de restjes op. Ingevroren worden die bewaard voor het nakend eindejaarsfestijn. Dat dit er één wordt om duimen en vingers bij af te likken spreekt voor zich. Zeker als je haar menu er even op naleest.


Aperitief van ijsgekoeld bloed
door een rietje met doorlopend
gevulde puisten en mee-eters op toast

Soep van ruggebeentjes
gegarneerd met knapperige huidschilfers

Dijbeensteak met gestoofde vingers en
krultenen, afgewerkt met
dikke darmvulling (puur)

Als uitsmijter.

Rauwe lever tot mousse geklopt,
gemengd met neusvleugels
in zoetzure saus


Tenslotte het dessert.


een lopend buffet van restjes
overgoten met
teelballensaus

*

smakelijk

Schrijver: danny cant., 20 november 2006


Geplaatst in de categorie: overig

0.0 met 5 stemmen 457Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)