Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

winkelplezier

Winkelen. Ik haat het. Als ik er onderuit kan, doe ik het ook. Soms echter kan het niet anders. En ja hoor, mijn lieftallig vrouwtje had weer één van haar koopmodedagen.

Als het ware aangelijnd, kwestie van volgzaam te zijn, winkel in winkel uit.
Hier een hokje daar een hokje. Wachten... Mooi schat, niet te breed, taille goed, kleurtje??? Moet ik daar geen nieuwe schoenen bij!!! tarari, tarara. Mijn strot uit.
Opeens zie ik enkele strings hangen. Nog nooit aangehad. Ik wist niet eens dat mannen die droegen, maar ze hingen bij de unisex. Dus, een drietal exemplaren meegenomen naar het pashokje. Ik beval mijn teergeliefde te wachten terwijl ik één van die niemandalletjes langzaam over mijn billen op hun plaats liet glijden. Ik moet zeggen, het gaf me wel een goed gevoel.

Even door het gordijntje gepiept om de professionele mening te vragen van mijn koekeloerepoezewoefke. Yep, zoals altijd was ze natuurlijk koekeloere. Als vrouwen in het pashokje zitten, blijven mannen braaf wachten. Als mannen in het pashokje zitten zijn vrouwen meestal ribbedebie. Waarschijnlijk zat ze nu tussen de bontjassen te poezewoeffen.
Dan maar een deskundige mening gevraagd aan een verkoopster. Een beeld van een kind, trouwens. Juffrouw wat denk je??? Sta ik hiermee... Het kind sloeg haar mooie handjes voor haar mond en werd rood tot onder haar kleine teentjes. Maar mijnheer stamelde ze...maar mijnheer!!!

Even wist ik niet waar ik het had. Was ik nu z'on knapperd of was ik gewoon groot geschapen!!!
Mijnheer zei ze, het staat u bééééééééééldig, maar het koordje zou ik toch langs achter dragen.

Schrijver: oguh
Inzender: Hugo Van Mierlo, 18 maart 2007


Geplaatst in de categorie: humor

2.3 met 6 stemmen 455Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)