Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Mijn vriendin

Ik wil graag iets vertellen over, hoe ik mijn beste vriendin heb leren kennen. Ik ben Sara al voorbij en ik heb tot voor kort nog nooit iemand mijn vriendin kunnen noemen. Raar maar waar! Ik begon al op vrij jonge leeftijd motorfiets te rijden. Niet met een vriendje maar helemaal zelfstandig. Na 2 jaar gereden te hebben,werd mijn motorfiets wat zwaarder en groter. Ik kocht mij zelf een Harley-Davidson in die tijd nog een betaalbare motor,maar volgens mijn vader veels te duur. Hij koste in die tijd (voor de kenners)een Duo-Giide 1960 met een panhead blok van 1200 cc. 6000 gulden. Voor die tijd ook wel veel geld maar toch bij tegenwoordig.

Maar goed, het gaat niet over de motor die ik jammer genoeg niet meer bezit. Maar het was wel de reden dat ik nooit echt een vriendin had. Ik praatte veel liever over een revisie van een motorblok dan over kleding. Ik denk dat ,dat eerlijk gezegd wel een van de grootste reden was .dat ik meer vrienden dan vriendinnen had ik. En toen ik eindelijk zo ver was, dat ik mijn Harley niet meer als hobby had. Ja ,ik weet niet precies,wat het was, ik was het niet meer gewoon. Een ding weet ik wel ik had geen vriendin en ik was niemands vriendin meer.

Nu jaren later eerlijk gezegd na een lange tijd van eenzaamheid. En met de geboorte van internet. Heb ik eindelijk na lang zoeken en met behulp van kennissen een site gevonden voor vriendschap. En daar begon mijn reis. Een praatje hier een praatje daar,je bent ook niet zo jong meer. Maar op een moment,ik weet niet eens meer hoe. Kom ik iemand tegen waar ik heel leuk mee praten kon. We spraken af een mail in de week en dan geheel vrijblijvend. Mag ik zeggen ik ben nooit zo veel gesteund geweest als door deze dame. Voor mij,ook al heb ik haar nog nooit ontmoet. Is zij de vriendin waar ik al jaren naar gezocht heb. Voor het eerst heb ik mijn beste vriendin.

Schrijver: E van Dam, 3 mrt. 2008


Geplaatst in de categorie: vriendschap

2,0 met 9 stemmen 833Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)