Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

mijn beste vriend

En zo zit ik hier met mijn beste vriend. Hij die zich bij mij kan uithuilen. Hij die mij een sterke schouder bied waar ik dan weer op uithuilen kan. Na gemiste kansen. Na het doen van stomme dingen. Stomme dingen die men doet waaruit dan vervolgens gevoelens naar buiten komen die niet kunnen. Omdat het gevoelens van een onmogelijke liefde zijn. Bijvoorbeeld.

Hij is er altijd voor me. Altijd wanneer anderen mij maar al te graag laten vallen. Het is zo jammer dat ik soms een hekel aan hem heb. Soms kijk ik hem aan en dan kan ik hem niet uitstaan. Dan wou ik dat hij opsodemieterde. Maar gelukkig doet hij dat niet. Want ik heb hem nodig. Die beste vriend van me. Hij die zoveel in mijn leven verknalt. Hij die ook zoveel goeds doet.

Als ik hem huilend aankijk dan zie ik dat ook hij huilt. Net zoals hij lacht wanneer ik lol heb. Ik zou mijn beste vriend niet willen missen. Tenslotte is hij de enige die mijn hele leven bij mij is. Die mij bijstaat in goede en kwade tijden.

Daarom waardeer ik hem toch wel. Hij die er altijd is. Hij die alles van mij weet. Hij die oplossingen voor mijn problemen bedenkt. Mijn eigenste ik.

Schrijver: costa, 28 januari 2009


Geplaatst in de categorie: bedankt

1.4 met 16 stemmen 1.445Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)