Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Sjamanistische handelingen

Als mensen niet zelf aan den lijve ondervinden hoe bepaalde geneeskrachtige handelingen kunnen werken, dan kan ik er hoe goed ook een beeld van schetsen, maar het zal ze amper in hun ziel raken, daar het niet invoelbare woorden blijven.
Wat wel kan gebeuren, is dat ik hen op weg naar een nieuwe wereld kan helpen, al zit er maar één nieuwsgierige tussen. Ik heb met velen een hoge New Age-golf meegemaakt, zoals vele Essenen ten tijde van Jezus de Messias en voor Jezus weer vele andere hoogtepunten in de mystieke wereld, zoals de brahmanen in India of Boeddha, een grote Vriend van Jezus.
De weg naar verlichting is een persoonlijke weg, er zijn wel richtingaanwijzers, maar de weg naar het doel moet je helemaal zelf durven te gaan, op je eigen intuïtie. Je moet dan ook niemand navolgen, dat is gedoemd om te mislukken, durf eigen, originele stappen te ondernemen en durf je vooral geheel open te stellen voor nieuwe wijsheden in woord en gebaar.
Durf leerling te zijn en te blijven, zelfs als je een bepaald meesterschap bereikt.
Ooit heb ik in Zeist een basiscursus sjamanisme gevolgd bij Geronimo nog wat - sorry voor mijn gebrekkige geheugen, daar helpt geen gingko biloba meer tegen.
Het was in een monsterlijk grote en lange flat ergens op de zesde verdieping. Ik had hen voor het eerst ontmoet in Vierhouten, waar ik zeer geraakt was door hun gebruik van trommels en didgeridu's. Ook trof mij hun integriteit en spontane blijdschap. Dat twee van hen in een gewone flat woonden, vond ik eerst vreemd. Overal didgeridu's, dromenvangers, grote adelaarsveren, smudge (salie), bergkristallen, zelfgemaakte trommels, dierenhuiden, met als klap op de vuurpijl een echte vredespijp. Die nam Geronimo mee, een oudere man uit een andere stad, die een echte sjamaan is. We rookten net als de Indianen samen de vredespijp; of er stiekem hasj inzat, dat durf ik niet te zeggen.
In ieder geval leerden we elkaar te behandelen, we tasten elkaar met onze handen af. Voelen wat we tegenkwamen. Dat kon een gesloten chakra zijn, maar ook oud zeer, trauma's of negatieve energie door kwaadaardige mensen of wezens. Negatieve koorden zijn nog niet verbroken lijnen met kwaadwillende mensen. Die trek je er dan uit of je knipt ze door, nadat je die negatieve energieën eerst bijvoorbeeld een bos bloemen hebt gegeven.

Anderen en jezelf zuiveren van negatieve ballast is dus de sjamanistische kunst. Daarvoor hanteren wij diverse methoden. Ik ben van mening dat de meeste mensen dit onbewust doen, maar daar heb je het, zelfbewustzijn is een belangrijke stap naar zelfrealisatie en zelfbevrijding. Zelfkennis is Godskennis. We werden gezuiverd met salierook en een bepaalde hars uit Canada, we dronken kruidenthee en we deden heel lief tegen elkaar.
Iemand ontdekte bij mij een zeer hardnekkige, niet loslatende, negatieve, parasitaire duivelskracht, die zich vele malen rond mijn nek had gedraaid en mij zodanig verstikte. Ik werd daarvan bevrijd door de drie sjamanen aldaar aanwezig. Het was een zeer heftige strijd en met een uiterste krachtsinspanning en een krachtige kristalsteen lukte het hun om mij te bevrijden van mijn vader, die als kwaadaardig monster werd ontmaskerd en verdreven! Een kreet van intense pijn vervulde de flat. Pijn en bevrijding.

Ik ben hen nog steeds erg dankbaar daarvoor, want zelfs een gedegen paranormaal genezeres had dit niet bij mij ontdekt, die had een groot gat in mijn aura ontdekt en dat zoveel mogelijk gedicht, zij ontdekte wel dat ik mij kon afstemmen op wie ik maar wilde om ermee in contact te treden, medium zijn dus, middelaar, paranormaal begaafde.

De Indonesische vriendin van de ene sjamaan heeft mij nog behandeld en gezuiverd, wat ik heel aangenaam vond en ik dichtte haar zeker bijzondere gaven toe. Een uiterst mystieke vrouw met magische handen en energie-uitstralingen. Als je op zo'n diep niveau met elkaar omgaat, dan mis je elkaar ook meer, tenminste dat is met mij zo, maar meestal blijf ik in dat gemis steken, keer ik niet terug, alsof het ook heftig genoeg is geweest en dat is natuurlijk ook zo, de beker is in één teug geleegd.
Het is fragiele materie, er moet voorzichtig mee worden omgegaan, anders kan het desastreus escaleren. Alles met mate.

We leerden via trance-reizen in contact te komen met onze krachtdieren, hou die kennis voor jezelf, want concurrerende sjamanen kunnen dat tegen je gebruiken, ze kunnen je dan aanvallen met een sterker dier. Krachtdieren werken als bescherming tegen energie-pikkers, voor jou onsympathieke mensen, die energie van jou proberen op te zuigen. Meestal voel je dat soort mensen intuïtief wel aan. Lach ze weg. Visualiseer een piramide van bergkristal om je heen. Dan hebben ze gegarandeerd geen toegang.
Jammer dat we niet iedereen kunnen vertrouwen, maar sommige mensen lopen nu eenmaal behoorlijk achter, zijn te aardgebonden en gaan nog niet mee in de actuele spirituele stroom, waarbij we meer en meer in de Jezus-staat zullen komen, zoals Hij voorspelde en vele andere Meesters ook.
Ook Jezus genas op dezelfde sjamanistische manier als wij in die flat te Zeist deden, sjamanisme is wereldwijd verbonden, Jezus werd beïnvloed door sjamanen uit India, Egypte en Israël (het Qumran-klooster ten oosten van Jeruzalem, dat ik in een visioen zag liggen).

Indianen noemen God Wakan-Tanka of de Levengever, zij kennen onder andere het zweethutritueel om tot Hem te geraken of de Vision Quest, in alle verlichte culturen en geheime genootschappen draait het allemaal om één ding: Eén worden met God, God zijn en God uitstralen.
Jij bent God!
Word je daar bewust van!
Handel daarnaar!
Strooi mateloos met Die Liefde!
Zoek anders wegen om tot Godsbewustzijn te komen!

Schrijver: Joanan Rutgers, 18 juli 2010


Geplaatst in de categorie: welzijn

3.7 met 3 stemmen 190Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)