Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Kwaad wegelopen

Toen Wouter terugkwam bij zijn huis werd hij opgewacht door buurvrouw Carla.
''Hallo buurman, waar is Mien naar toe? Vanmorgen vroeg zag ik jullie weggaan met een koffer in je hand.''
''Ja, dat klopt, ik heb haar naar het station gebracht, want haar zuster in de Beemster is ziek en die gaat ze verzorgen. Ze dacht ongeveer een week daar te blijven.''
Carla was blij, en zei:
''Heb je zin vanavond een borreltje te komen drinken, mijn vriendin Wendy komt ook?''
''Is goed Carla, tot vanavond dan.''

In de vooravond nam Wouter een douche en smeerde zich in met een geurende olie, want hij dacht misschien is er wat te versieren. Kleedde zich netjes aan met een blauwe pantalon en een wit overhemd met een zwarte stropdas. Eigenlijk wel gemeen, zo te denken, nu zijn vrouw er niet is, dacht hij. Om half acht deed hij de deur achter zich dicht en met een bosje rode tulpen begaf hij zich naar zijn buurvrouw en belde bij haar aan. De deur ging open en daar stond ze, bijna naakt, alleen een zwarte string droeg ze. Dat had hij niet verwacht, maar ze pakte zijn hand en geleidde hem naar binnen, en zei:

''Hallo schat, kom binnen'', en ze gaf hem een paar zoentjes. Hij keek zijn ogen uit, zo aantrekkelijk zag ze eruit alleen in die string, strak om haar bips.
''Ga lekker in de kamer zitten, je lust wel een bakkie koffie, hé?''
Met een bonzend hart ging hij de kamer in en nam plaats in een fauteuil. De kamer was gezellig ingericht en in de hoek stond een beeld van een naakte vrouw. De wandlampjes straalden gezellig rossig licht en de gordijnen waren al dicht geschoven. Op de grond lag een blauw gekleurd opblaasbed, geschikt voor twee personen. Carla kwam binnen met de koffie.

''Slaap je tegenwoordig hier, Carla?''
''Neen gekke van me, dat weet je toch wel, deze is voor vanavond als Wendy komt, om lekker te vrijen.''
Hij:
''Daar hoef ik toch niet bij te zijn, hé?''
''Blijf jij er maar gewoon bij, wat maakt het uit, je kan dan zien hoe wij als vrouwen seks met elkaar beleven.''

De huisbel rinkelde. Carla liep in haar string door de gang en opende de deur. Daar stond Wendy.
''Kom binnen schat'', en ze gaven elkaar een tongzoen. Wendy was sportief gekleed in een korte witte broek en een groene bloes. Ze zag er stralend uit en heel knap met haar lange blonde haren tot half op haar rug. Ze kwam de huiskamer in en zag Wouter zitten.
''Hé Wouter, leuk dat je er ook bent.''

Ze ging naar hem toe en kuste hem. Carla schonk de glazen met whisky en ze raakten elkaars glazen aan en namen een slokje.
''Is Mien er niet'', vroeg Wendy.
''Nee, die is een week bij haar zieke zuster om haar te verzorgen en ik ben blij toe, eindelijk rust.''
Weer gemeen van mij om zo over je vrouw te praten, dacht hij.

Wendy gaf Carla een knipoog en ze trok haar korte broek en bloes uit en ook haar string en bh. Helemaal naakt was ze en ze draaide wulps met haar heupen. Carla was al op het opblaasbed gaan liggen en stroopte haar string naar beneden en Wendy kwam ook bij haar en ze begonnen elkaar te strelen. Carla wenkte hem erbij te komen, maar hij dacht, als zij alleen was geweest, dan misschien wel, want hij was al eerder vreemd met haar geweest. Dit beviel hem niet en hij verliet de kamer zonder wat te zeggen. Even later hoorden de vrouwen de huisdeur hard dichtslaan.

Schrijver: kees niesse, 11 nov. 2011


Geplaatst in de categorie: erotiek

1,1 met 21 stemmen 2.463Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
12 nov. 2011
Email:
hmessielive.nl
Twee vrouwen, die biseks zijn. Een spannende en nieuwsgierig makende plot.... Het einde is een ontgoocheling voor Wouter. Wel een geluk voor Mien! Ja, Wouter heeft ondanks zijn vreemdgaan nog altijd een bepaalde moraal...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)