Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De hond van foppe

De hond van foppe is heel bijzonder. Het is een boomertje en luistert nergens naar behalve naar foppe en lekkere luchtjes.
Ook kan zij gedachten lezen. Zij ziet als foppe zich alleen voelt en als hij somber is en dan neemt ze hem mee uit wandelen. En ze helpt hem de weg te vinden in de poiesz naar het hondevoer.
Ze is verkocht door een oude dame die naar berghiem ging en was gratis af te halen maar hij moet er wel goed voor zorgen en slaapt op zijn schoot en wandelt graag en is ook waaks.

OP een dag is foppe aan het einde van zijn krachten en geldje. Maar dan gebeurt er iets wonderlijks lezeres! Maxima is op bezoek in berghiem en heeft haar eigen hondje meegenomen. En net dat hondje ziet fikkie de hond van foppe en paart er onmiddellijk mee. Zo worden er acht schattige hondjes geboren bij foppe en het wordt een waar waterballet waar foppe niet meer van slaapt.
Hij zet ze op internet marktplaats met als uitroep hondje van de koningin! Zo komen er acht rijke verwende meisjes op af die hem tienduizend euro bieden en hij verkoopt ze allen en dan is fikkie echt de koninginnehond en foppe weer boven jan en de huur van het appartement kan weer worden betaald.
Fikkie wordt dan nog beter behandeld maar blijft een gewoon boomertje en slaapt dan ook in foppe zijn bed en krijgt op zondag een unoxworstje als beloning en heeft een medaille om en zijn foto hangt aan de wand.

Schrijver: foppe oostenbrug, 1 feb. 2013


Geplaatst in de categorie: dieren

3,2 met 4 stemmen 144Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
16 feb. 2013
Email:
joke190411hotmail.com
Leuk verhaal Foppe...woef, woef!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)