Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Ik vreesde het ergste

Naast mij woont blonde Loes, een struise vrouw met lang blond krullend haar en een knappe verschijning. Ze was gescheiden en ongeveer dertig jaar oud. Terwijl ik de krant zat te lezen ging de huisbel. Wie zal dat zijn, dacht ik. Ik opende de deur en ja hoor, zij was het weer, gekleed in een doorzichtige lichtblauwe jurk en ik zag duidelijk haar grote borsten. Het viel mij nog mee, dat ze een zwarte slip droeg. Van haar gewezen echtgenoot wist ik, dat zij een nymfomane was, dus was ik op mijn hoede.

''Dag Kees, ik moet je wat vertellen. Mag ik effen binnenkomen?''
''Natuurlijke Loes, kom binnen. Wat wil je drinken?''
''Heb je een koud biertje?''
''Heb ik, ga vast zitten'', en ik liep naar de keuken om bier te halen.
We dronken van het bier, toen ze ineens zei:
''De barones heeft mij ontslagen en weer aangenomen.''

''Waarom dan, je bent er pas een week.''
Omdat ik de barones persoonlijk ken en ik wist van haar, dat ze verlegen zat om een hulp in de keuken, had ik mijn buurvrouw Loes bij haar aanbevolen. Loes verveelde zich en dan kwam ze weer onder de mensen. Ze werd aangenomen als hulp in de keuken.

Loes:
''Mijn eigen schuld, Kees. De barones kreeg bezoek van hoge gasten en daar was ook een minister bij. De gasten kwamen in luxe auto's aangereden en een oude man als butler gekleed geleidde hen naar de grote kamer in het kasteel van de barones. De butler stelde zich voor als Wouter en was voor één dag aangenomen, omdat haar eigen butler ziek was.

Ik moest in de keuken lekkere hapjes klaarmaken en Wouter schonk de glazen vol en zelf was hij er ook niet vies van, want ik merkte, dat hij onvast liep. Mij gaf hij ook af en toe een glaasje rode wijn en ik kan er helemaal niet tegen. Het werd draaierig in mijn hoofd en ik liet de kippenpootjes aanbranden. Wouter was dronken en vond het niet erg. Hij zei tegen me, breng ze maar, want ze zijn inmiddels allemaal bezopen en ze hebben het toch niet in de gaten. Wat moest ik lachen om die Wouter. Hij deed de taal van die hoge gasten na en ik was zo brutaal hem in zijn kont te knijpen. Dat vond hij prachtig en hij flikte het ook bij mij.

Wouter had voor de zekerheid zelf de bitterballen gebakken en op een grote schaal gelegd. Ik moest ze brengen. Wat schrok ik zeg, ik dacht beschaafde lui te zien, dus niet. Er stond een heer in een zwart gala uniform op een blote kont van een dame te hengsten en de barones lag languit op de grond in haar slip lag naast haar voeten. Ook was er een vent bij die kerstliedjes zong terwijl het bloedheet was. Ik dacht wat hun doen kan ik ook en ik nam het ervan, de ene borrel na de andere. Op een gegeven moment zag ik in de gang een knappe man onvast ter been voor mij lopen. Hij ging de wc in en ik volgde hem en terwijl hij met zijn broek op de grond stond te plassen pakte ik zijn ballen. Hij keerde zich om en gaf mij een klap op mijn wang, en zei:

''Vuil kreng, ben jij nou besodemieterd. Hoe haal je het in je harses mijn lul te pakken. Ik zal de barones verwittigen, dat ze je moet ontslaan, sloerie. Hoe durf je dat bij beschaafde mensen als wij, schande.''
''Ik was op dat moment ook halfdronken en ik schold hem uit voor smeerlap en vuile patjepeeër. Opeens herkende ik hem als een gewezen minister, dus schrok ik wel. Ik nam snel de benen en vertelde het aan Wouter. Die zei, maak je maar niet ongerust, ik regel het wel.

Toen die lui laat in de nacht weg gingen moest ik bij de barones komen. Ze zei, dat ze mij moest ontslaan vanwege een ernstige klacht van een minister, maar je blijft gewoon bij mij in dienst, alleen wil ik hebben, dat je de volgende keer in de keuken blijft als hij er weer is. De butler verzorgt de drankjes en een nieuwe dienstmeid brengt de hapjes. Dat wou ik je vertellen, Kees.''
''Nou dan mag je van geluk spreken Loes. Je bent te ver gegaan, hij zou je kunnen laten vervolgen wegens aanranding.''
''Weet ik, maar er waren geen getuigen bij. De drank deed mij de das om en dan wil ik seks. Een afwijking van mij. Heb je nog een biertje, schat?''
''Tuurlijk'', maar ik vreesde het ergste.

Schrijver: kees niesse, 7 juni 2013


Geplaatst in de categorie: erotiek

1.2 met 4 stemmen 2.016Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
8 juni 2013
Was het Henk Kamp, voorheen minister van Defensie?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)