Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Cardiac Arrest

De klokken in Bangkok, Toronto en Moskou tikken gelijkluidend in hetzelfde ritme. Hun wijzers spoeden zich om steeds dezelfde trajecten langs hun wijzerplaten af te leggen.

"Bid voor ons in het uur van onze dood!"

Het uur van onze dood? Het uur van mijn vaders dood? Waar en wanneer zal het prijsgegeven worden? Is het het volgende uur, het daaropvolgende, het daar weer op volgende?

Het universum spot met de gehele specialistische mechanische techniek van de gehele mensheid. Met onbegrensde grilligheid en willekeur worden onze horloges stilgezet. Wanneer, waarom, hoe, door wie?

Schrijver: I. Broeckx, 28 juni 2013


Geplaatst in de categorie: afscheid

3.0 met 2 stemmen 150Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
franciscusborst@hotmail.nl
Datum:
10 juli 2013
Email:
franciscusborsthotmail.nl
Ja natuurlijk, tijd bestaat helemaal niet. Dat is in de wereld gebracht om het volk uit te buiten en aan het werk te houden. Daarom draag ik ook geen horloge en wil ik ook geen baas. Weet het liefst ook niet welke dag het is maar dat wordt al een stuk moeilijker. De natuur loopt wel door hoor.Ook zonder klokje. Beter zelfs wed ik.
Naam:
Han Messie
Datum:
1 juli 2013
Email:
hmessielive.nl
Ineke, jouw verhaal over uurwerken drukt kort en kernachtig de menselijke kleinzieligheid uit ten opzichte van het Al, God en de Hoge Wereld.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)