Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Binnen zonder te kloppen

Mien had patat gebakken en dat komt zelden voor. Meestal is het gewoon gekookte gladdekkers, een aardappel zonder kruim. Zij vindt die gladde aardappel lekker gedoopt in boter jus.
Wouter heeft liever kruimige aardappels. Vaak krijgt hij er sla bij, zo van de eigen tuin. Niet lekker gemaakt met slamix. Hij vond het maar niks en maakte de sla iets lekkerder met mayonaise. Vlees maakte zij zelden klaar, vond ze niet gezond en te duur. Warm eten doen ze altijd tijdens het middaguur.
De patat vond hij heerlijk. Mien schilt de aardappelen en snijdt ze in reepjes en laat ze in een vergiet net zolang met koud water doorspoelen, dat uit de vergiet helder water komt.

Volgens haar krijg je dan de beste patat, gebakken in hete olie. Ze dient de patat altijd op zonder zout of mayonaise. Niet te vreten zegt Wouter, dus bestrooit hij het wel met zout, maar dan moet hij eerst het zoutvaatje uit de keuken halen en dat gaat gepaard met enkele vloeken. Een toetje of soep is er niet bij, alleen zaterdag maakt zij soep klaar en zondag zelfgemaakte pudding met een vel. Daar heeft hij ook vaak bonje over met haar.
''Darling, je kunt in de supermarkt toch heerlijke toetjes kopen van griesmeel met jam.''
''Ik koop die rommel niet. Mijn moeder maakte een toetje altijd van volle melk of karnemelk gebonden met gort of griesmeel en dat blijft zo, anders krijg je niet en nog eens wat.

Voortaan als ik in de badkamer ben moet je eerst kloppen. Het moet maar eens afgelopen zijn zo binnen te komen en mij een klap op mijn blote kont te geven. Ik wil ook hebben, dat je een slot op de wc-deur maakt, anders vraag je het maar aan de huisbaas. Begrepen? Bij jou ontbreekt respect voor de persoonlijke vrijheid van de ander en daar hoort ook je eigen vrouw bij, ongelikte beer. We zijn nu over de tachtig en vind ik het onbeschoft mij steeds een klap op mijn reet te geven.''
Hij:
''Toen je twintig was vond je het wel fijn, waarom die ommezwaai?''

''Toen was ik slank en mooi, maar hoe ik zo dik ben geworden is mij nog een raadsel. Behoefte aan seks heb ik niet meer en daarom vind ik het niet meer nodig mij een hengst op mijn batterij te geven. Ik schaam mij kapot hoe dik mijn kont geworden is.
Buurvrouw Carla had het er laatst nog over. Ze was in de badkamer en hoorde die harde klap op mijn kont. Haar vriendin slaat haar ook vaak op haar kont, maar heel zachtjes en niet zoals jij, een hengst van een bootwerker. Trouwens toen we laatst bij de dokter waren ging je ook zonder te kloppen zijn spreekkamer binnen.''
''Er ging toen toch een zoemtoon.''

''Ja, maar dat was voor de andere dokter ernaast, je zag toch dat lampje branden, halvegare. Van wie heb je dat toch, ik denk van je vader. Toen ik voor het eerst bij jullie thuis kwam gaf je vader mij al een klap op mijn kont, ik schrok er geweldig van, erg onbeschoft, hé?''
Wouter moest lachen. Hij kwam uit een asociale familie en zijn vader zat gelukkig meer in de nor dan thuis.

Schrijver: kees niesse, 22 september 2013


Geplaatst in de categorie: mannen

5.0 met 1 stemmen 194Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
22 september 2013
Deze keer wint Mien de sexerace, Wouter Rotkabouter!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)