Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Dames uit Bandoeng

Daar kwamen ze aan naakt met alleen een sarong aan en hun hakjes klikten weer met kleine stapjes over de tegels vanwege de strak omgewikkelde Batikstof waar hun sarongs van gemaakt waren. Hun 'werkkleding' zeg maar. Ze gebruikten ze dan ook werkelijk overal voor. Gebruik uw fantasie en u weet wat ik bedoel. Als ze de sarongs laten vallen en het maanlicht hun beschijnt zie ik pas hoe mooi ze zijn. Mijn bek viel echt even open.

Ik had al veel gehoord over de vrouwen van Bandung en ik had ze zo'n beetje van alle eilanden gezien hier maar dit sloeg alles. Wat waren ze mooi! En wat roken ze lekker, een mix van vanillecrème en zwoele parfum maar niet te sterk. Het deed me in ieder geval die stinkzwavel even vergeten mocht ik er nog aan denken. Fotomodellen uit Europa of Amerika waren kattenpis bij deze schoonheden, wat een perfecte vormen. Als het woord wespentaille ergens is uitgevonden was het hier. Je kon er net geen fles bier op zetten op die heupen want dan glee die er van af maar veel schelen deed het niet. God zelf was hier de schepping begonnen ben ik van overtuigd. Onwerkelijk mooi en ik betrap me dan ook op heimwee als ik dit schrijf. Een blanke huid met het prachtige lange dikke zwarte haar dat hun eigen is. Op hun hoofd wel te verstaan, beneden was dit juist dunnetjes in de vorm van een pauwenveer. Met amandelvormige grote ogen boven met wimpers zoals alleen een struisvogel ze heeft en stevige borsten bijna altijd cup c. Zo vrouwelijk als een vrouw vrouwelijk kan zijn. Zo sierlijk in bewegingen en galant als een kat gelijk. De gratie en humor die ze blijken te hebben maken het compleet.

Twee van hen vleien zich langzaam naast mij neder, aan elke kant een. Eentje gaat er bij Yani op schoot zitten met haar rug naar mij toe en begint hem langzaam te berijden.
"Zo Yan, jij laat er geen gras over groeien!" "Conjo mama!" roep ik. Hij had zijn mond vol en gaf geen antwoord op een gelach na. Ik bied mijn dames eerst wat te drinken aan en een sigaret en sla mijn armen om hun heen met in een hand een driekwart liter bier en in de andere een sigaret. Ik stel mijzelf en wat actie voor waar zij gretig op in gaan. Terwijl zij bezig zijn met mij verwissel ik Nirvana in voor Bob Marley in de cassetterecorder achter mij.
"Zo dat is beter" en ik trek een van de dames op mijn schoot en op het ritme van de muziek laat ik het water golven terwijl ik met haar vriendin aan het zoenen sla. Kan iemand toch niet in de steek laten?
"Are you feeling comfortable?" vraagt Yani dom zijn Engelse lessen met mij oefenend.
"Yes thank you but not now please" zeg ik lichtelijk geagiteerd even snel tussen het zoenen door.

Als de zon iets om half zes op komt, horen we hanen kraaien in verte en besluiten we ons terug naar binnen te trekken vanwege het gevaar dat op de loer lag. De meiden drogen zich snel af met hun sarongs vanwege de kou in deze hoge bergen en huppelen ons giechelend van een paar slokjes bier naakt achterna naar ons kot elkaar op de kont slaand van vrolijkheid en elkaar van "stout zijn" beschuldigend. Na ons aandringen had ook voor hun de Fanta inmiddels plaats gemaakt voor aardig wat biertjes.

Na nog worden slaapkameravonturen en gedol en toch maar voor de zekerheid even snel en ongezien mijn poen onder het matras verstopt hebbende ben ik bijna in coma in slaap gevallen.

's Middags pas wakker sturen we één van hun na betaling met een angkot (op- en afstap)busje naar Bandung en nemen de twee anderen mee achterop de motor na de Chinees gedag gezegd te hebben. Dit moet de beste Chinese thuisbezorgmaaltijd zijn die ik ooit gegeten en gedronken heb. Op mijn aanraden houdt zij zich goed aan me vast en weer op ons achterwiel scheuren we weg. De meiden hard gillend zichzelf nog beter vast klemmend.
"Yeahaa" schreeuwt Yani zijn en haar lange haren achter hun aan wapperend voor me. Ik haal hem in en geef hem glimlachend een knipoog terwijl ik gas bij geef.
 

Schrijver: Franciscus Borst, 24 nov. 2013


Geplaatst in de categorie: reizen

4,8 met 5 stemmen 185Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
27 nov. 2013
Ze kunnen veel van jou zeggen,
maar niet dat je geen smaak hebt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)