Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De gebochelde

Chantal is een mooie vrouw van in de dertig, een mannenvreetster. Ze werkt op een bank en daar lopen de hoge heren in mooie zwarte kostuums en dat doet haar verlangen naar seks enorm toenemen, want ze krijgt na de daad een mooi bedrag in haar smalle handjes gestopt. Vlak voor het weekend zitten de heren in een gezellig restaurant in de buurt. Ze praten met elkaar en drinken een borrel en genieten van een voortreffelijke sigaar. Vaak zijn het diepgaande gesprekken over de economie en de bonussen die ze krijgen.

Chantal weet dat en met haar vol slanke figuur probeert ze indruk te maken op de mannen. Ze draagt een zwartleren korte rok en haar enorme borsten zijn altijd half zichtbaar. Ze zit alleen aan een tafeltje en drinkt een likeurtje. Vaak krijgt ze een drankje van één van de heren aangeboden en toont ze haar dankbaarheid met een liefdevolle blik en een knipoogje. Een hoge heer die dat overkomt denkt even niet aan zijn eigen vrouw en ziet zich heerlijk verwend worden door deze vrouw. De heren weten het van elkaar en zijn niet jaloers. Ze zijn allemaal wel een keer met die blondine meegegaan en mondje dicht was het parool.

Over de verrichtingen van de heren in bed was ze niet tevreden. Menige hoge piet lag na tien minuten hijgend bij te komen en zij kon wel uren doorgaan, maar de centjes maakten veel goed. Ze kon weer dure kleren kopen en haar ouders cadeautjes geven. Maar er was een uitzondering bij de hoge heren. Het opperhoofd was klein van postuur en had bij zijn geboorte al een bochel en die was nu heel groot.
Chantal zag hem ook vaak in het restaurant, maar de gebochelde dacht, dat vrouwen hem niet aantrekkelijk zouden vinden. Dus hij deed niet mee met die rare fratsen van de heren om maar in het gevlei te komen bij haar.

Chantal dacht er anders over, hoe zou hij in bed zijn met die enorme bochel? Paste hij er maar in, dacht ze. Het was weer vrijdag middag en de heren zaten weer in het dure restaurant te pimpelen. De gebochelde gekleed in een mooi donker pak zat er ook. Hij zou wel een hoge functie hebben, want als een heer afscheid nam boog die naar de gebochelde. Ze bleef maar loeren naar hem. Ze was expres dicht bij de bar gaan zitten in de hoop, dat hij wat ging bestellen. Ja hoor, het gebeurde. Hij liep naar een gladjanus van een kelner en bestelde een consumptie voor alle heren en ook voor Chantal.

Een beetje verlegen zei hij tegen haar:
''Ik zie u vaak hier zitten, wilt u wat van me drinken?'' en tegelijkertijd keek hij in haar bloesje.
''Graag een sherry, mijnheer. Mag ik bij u komen zitten, lijkt me erg gezellig.''
De gebochelde wist niet wat hem overkwam en de blondine zat spoedig tegenover hem. De overige heren begrepen er niks van en leken wel jaloers, dat hun opperhoofd waarschijnlijk die griet ging versieren.

Hun gesprekken over de economie en bonussen verflauwden en ze keken met bezorgde blikken naar Chantal die gearmd met de gebochelde het restaurant verliet. De gladjanus van een kelner had het door en moest grinniken en dacht waarschijnlijk, straks een bankier geen lekker wijf in bed, maar slapen naast zijn eigen vrouw. Hij kende de streken van de hoge heren maar al te goed, maar mondje dicht, zolang de poen goed zit.

Een week later zaten ze weer in het restaurant en de heren probeerden weer in het gevlei te komen van Chantal, maar ze had geen oog voor ze. Ze dacht alleen maar aan de gebochelde. Die presteerde het uren achter elkaar haar te bevredigen. Onder het vrijen schreeuwde ze steeds, stop je bochel erin, zo opgewonden was ze van het opperhoofd.

Schrijver: kees niesse, 18 december 2013


Geplaatst in de categorie: erotiek

1.0 met 1 stemmen 982Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
23 december 2013
Email:
hmessielive.nl
Een ondeugend verhaal, dat tegelijk de moraal heeft dat minder bedeelden in het leven vaak des te meer waard kunnen zijn.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)