Inloggen

Alle inzendingen over b

519 resultaten.
Sorteren op:

Geen gesprek

dagcolumn
3,0 met 2 stemmen 1.956
...nu een eind aan maken. B. Dat klinkt wel praktisch. A. Welnu, prettige dag verder. B. U ook, en nog bedankt voor dit prettige geen gesprek. A. Graag gedaan. Ik vond het ook aangenaam.

2006 door B en b

verhaal
1,0 met 2 stemmen 659
...sloebers dit hadden afgewerkt of dat B en b na een zeer flinke dronk het verder hadden afgemaakt. Later bleek het dat “2006” nooit 2006 heeft gehaald. Weggeregend! Het weze gezegd!

B. B. met R.

dagcolumn
3,8 met 20 stemmen 749
...goed zal bekomen, ach met bruine bonen weet je het eigenlijk bij voorbaat al.

Verkenning voor pingpongkijkers

hartenkreet
3,0 met 4 stemmen 131
...spin kun je met batjes maar ook bijvoorbeeld met vingers geven 17d: 18b: bij wit en oranje dus.

bewering
1,2 met 4 stemmen 92
Het antwoord is Frank Zappa, en waar ik de l achter de eerste b noemde moet achter de tweede b, stop de tijd. Ja, ik denk dat ik er vier goed heb.
Fred 4 okt. 2012Lees meer…

Idee 120.

verhaal
3,4 met 10 stemmen 1.590
...Noord-op, de rivier in, waar hij door verdrinken bevrijd is van klagen over de onjuistheid van 't gemiddelde. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- noot van redactie: "Du choc des opinions jaillit la verité" / "From the clash of...

BED AND BREAKFAST

dagcolumn
4,3 met 3 stemmen 268
...besmet raken door het energieloze Zijn, pakken we uiteindelijk onze biezen. Op zoek naar een nieuwe B&B met een dissonant die Tripadvisor nog niet ontdekt heeft.

bewering
1,7 met 3 stemmen 233
Integratie zit 'm in de benaming, noem jezelf voortaan Ali B. van Bommel. Allochtoon, onbekende B, voetjebal is prijs schieten, oude strips zonder afbeelding van een profeet en Wammes Waggel is geen varken. Daarbij is het een groot voordeel dat Tom Poes geen hond is. Wat wil je nog meer, respect ?
Fred18 jun. 2010Lees meer…

"Unnen babbel in oewen bebbel"

hartenkreet
4,0 met 1 stemmen 48
...sinds lange jaren onder rulle aarde, maar nu nog herinneren de hopjes uit het cilindrische blikje mij steevast aan haar......

Nagel

bewering
5,0 met 5 stemmen 21
Jan Nagel (b)lijkt steeds opnieuw een nagel aan de doodskist van 50+.

bewering
3,4 met 10 stemmen 71
Het is een ongekend schandaal dat een moordenaar als de heer Desi B. voor de tweede keer President van Suriname zou kunnen worden.

Ongelukkig

hartenkreet
1,9 met 14 stemmen 1.586
...hart is gelucht. Ik hoop dat er hier mensen zijn die dezelfde gevoelens hebben.
B.14 aug. 2008Lees meer…

Crisis

hartenkreet
-0,2 met 5 stemmen 644
...vrienden van ons tot over hun oren in de problemen te zitten en komt de realiteit hard aan. Mijn droomwereldje waar ik vroeger in leefde is voorgoed uit elkaar geknald. Door de crisis, door de derde wereld, door de dood. Misschien vrees ik dat nog wel het allermeeste, een pijnlijke dood....
B. 9 feb. 2009Lees meer…

Liefde & Haat

hartenkreet
3,5 met 4 stemmen 840
...leven? Ik wordt er allemaal zo gek van dat ik echt steeds ongelukkiger begin te worden. Ik heb al weken niet meer oprecht gelachen.
B 6 dec. 2009Lees meer…

bewering
3,0 met 4 stemmen 102
Ik denk dat de heer Sepp B. geen makkelijke tijd tegemoet gaat... Een veroordeling lijkt er onvermijdelijk aan te gaan komen.

Verlichting

verhaal
3,8 met 9 stemmen 1.428
...de persoon). En rare gedragingen van hem, zodat je je eigen irritatie niet meer in de hand hebt. Al met al: ik ben niet voor die hoedanigheid in de wieg gelegd. We hadden het over Kant.

Zoon kent gek genoeg de weg

dagcolumn
4,3 met 7 stemmen 174
...Gek genoeg maakt hij me ook een beetje jaloers. Is het niet prachtig om te merken dat de wereld zo’n wonderbaarlijke plaats is? En toch veilig, want zijn zoon kent gek genoeg de weg.

Citatenboek

verhaal
4,5 met 2 stemmen 1.326
...ik ze niet. B: Omdat ik met "doorleefde citaten" wèl wat kan hier één van Remco C. die me te binnen schiet: dodelijk de tuin waarin geen onkruid mag groeien.

Sanne B.

column
3,8 met 5 stemmen 70
...maar uit en neem je pillen in, dan gaan we naar het strand. Zonder Sanne B.!"

Project Buiten Om (8)

column
2,0 met 1 stemmen 163
...op uitvoering van de mooie plannen. De gedupeerden inwoners willen, het algemeen belang dienend, ook graag hun individuele belangen geborgd zien. Zij zijn benieuwd welke compensatieregelingen de gemeente treft en of deze toereikend worden geacht. Stevige onderhandelingen staan ongetwijfeld...
Mien13 dec. 2009Lees meer…

Linksrijders

verhaal
3,8 met 5 stemmen 724
...Onder veel b’s vinden we ook mensen terug, die bang zijn om miskend te worden of als slome duikelaar betiteld te worden. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om me op de rechter strook te verstoppen en stilletjes te kijken naar het overdreven gedoe en toneelspel dat zich links van mij...

Foute keuze

dagcolumn
3,1 met 14 stemmen 331
...de pijn van hen die hem lief hebben (Vrij naar het 4 mei gedicht van Auke Siebe Dirk de Leeuw)

Atelier Triple B

beschouwing
4,0 met 1 stemmen 39
...zijn atelier Triple B. Atelier Triple B Bedrieg Belazer Bedonder

Hartzeer

hartenkreet
3,7 met 11 stemmen 150
...in mijn arm loopt de laatste tijd weer op, maar ik weiger naar mijn huisarts te gaan, kom zeg, het is mij wel duidelijk waar dat van komt, tijd en rust zal de boel wel helen en mijn inzicht in deze nachtmerrieperiode vergroten. Ik droom van een ware vriendin, die over enkele maanden aan mij...
autobiografie
3,0 met 1 stemmen 58
...zelfs geen glimlach. Al snel horen we de sirene, drie broeders snellen naar ons onderkomen, en lachen vriendelijk. Ik ben een tevreden mens, met een makkelijke, soms slappe lach. Ík lachte nu niet maar die drie wel.....

Opgelucht blauw

hartenkreet
4,3 met 9 stemmen 493
Vluchten kan niet meer, tot stof vergaan braakt de vuurberg het as, zie hier uw voorland. Het zwerk ontbeert duizenden condensstrepen, vleugels tippen aan oneindigheid, niemand is in de wolken. U wilde van A naar B ? Ik ben blij dat dat even niet mogelijk is.
Fred17 apr. 2010Lees meer…

bewering
2,8 met 6 stemmen 78
...kon rekenen. Ik schrijf dit succes met name toe aan de stuurmanskunst van Mark Rutte, die naar de buitenwereld toe altijd weer ontspannen reageert.

Meewerken aan eigen veroordeling

bewering
5,0 met 2 stemmen 105
...aan zijn eigen veroordeling. Hoe onsympathiek dat ook zou zijn tegenover de nabestaanden...

Sporttaal

dagcolumn
4,3 met 9 stemmen 1.021
...De lange bal kwam zelden aan l. De voorzetten waren veel te scherp m. Ze hebben niet genoeg de ruimte gezocht n. In de hitte zakten de toppers door het ijs o. Uiteindelijk hebben ze de slag gemist p. Want ze zaten helemaal stuk Wie de meeste goede antwoorden geeft krijgt geen...

bewering
2,8 met 11 stemmen 463
Jullie zijn groot en ik ben klein, dus stop nu even met dat gesodmieter.. Ik zeg: Goede Morgen, striplezers en liefhebbers hou het vaandel hoog, wij zeggen wat wij willen en denken, en hen die dat ook willen, gebruik je eigen naam! Ja wie A zegt moet B zeggen... Kalispera...!
Meer laden...