Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Matpartij

Vreselijke matpartij tussen mijn hond Victor en een boxer van een buurman verderop in de straat. Ik liet Victor uit en ineens kwam uit een zijsteeg de boxer aanrennen en begon te vechten met mijn hond. Ze uit elkaar trekken lukte mij niet. Bij andere vechtpartijen had ik mijn hond geleerd, dat hij vijf keer hard moet blaffen en dan weet hij, dat hij spinazie krijgt te eten. Dat had ik hem laten zien op de tv toen Popeye ook oersterk werd en altijd de strijd won.

Gelukkig had ik een blikje spinazie bij me, want ik zag, dat Victor de strijd begon te verliezen en hij begon vijf keer te blaffen. Ik opende het blikje en liet de inhoud in zijn bek glijden. Hij keek mij verrukt aan, zo blij was hij. Ik zag de poten van Victor drie keer zo dik worden en de boxer moest van ellende bouten en nam de benen.

Schrijver: kees niesse, 22 maart 2014


Geplaatst in de categorie: dieren

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 1.293Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
23 maart 2014
Kees, ik moet er flink van niesen! Wat gebeurt er nou weer? Die lieve Victor in gevecht met een bezopen boxer, het moet niet gekker worden! Je voert Victor spinazie en hij ontpopt zich als een hondse Popeye! Weg ellendige boxer!
Ik ga het je weer vragen: plaats een foto van je herder, want Mien was ook niet echt te zien! Ben je soms één van die eenzame, weggepeste, opgejaagde, opgelichte, onverzorgde, gedumpte bejaarden, die zichzelf met fantasie staande probeert te houden?...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)