Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Liefdesperikelen

Wulpse Alie was geslaagd voor het examen apothekersassistente en was al aangenomen bij de plaatselijke apotheek Koster in het dorp. Met pretlichtjes in haar mooie blauwe ogen kwam ze bij mij om dat te vieren met een slagroomgebakje.
''Ik zet wel koffie Kees, blijf jij maar lekker zitten.''

Ze kwam bij het raam tegenover me zitten en we genoten van de koffie en het gebak. Alie kan goed koffie zetten, bij mij is het meestal tectyl.
''Eindelijk werk Kees, fijn hé, heb ik wat meer geld in mijn portemonnee.''
''Ik ben blij voor je, lieve schat, maar ik wil je wel waarschuwen voor die Koster, want hij is altijd op vrouwenjacht en je ziet hem zelden in de winkel. Mocht je toch een hand op je bips voelen, dan weet je zeker, dat hij het flikt.

''Ja, dat heb ik gehoord, want zijn vorige assistente Willie heeft daarom ontslag genomen en werkt nu bij een apotheek in de stad, maar ik ben blij, dat ik werk heb, morgen kan ik al beginnen. Zo Kees, ik ga weer naar huis en nog wat regelen, je hoort van mij hoe het morgen gegaan is, Doei.''
Na een paar dagen daar gewerkt te hebben kwam ze op zaterdagavond op visite en vertelde ze mij hoe het haar gegaan is in de apotheek.

''Koster nodigde mij uit op zijn kantoor en gaf een overzicht van de werkzaamheden en een collega zou mij inwerken. Daarna ging hij in een zijkamertje van de winkel de krant lezen en puzzelen. Ik kreeg het gigantisch druk met recepten klaar maken en klanten helpen. De eerste dag al vertelde mijn collega, dat Koster op zijn kantoor altijd in blote vrouwen blaadjes zit te kijken en dat je voor hem moest oppassen.

Zij durfde hem daar niet op aan te spreken, bang dat ze was ontslagen te worden. Ze kreeg een hekel aan hem. Ze kwam ook te weet, dat hij vaak naar het ziekenhuis in de stad ging, niet voor zaken, maar daar de knappe blonde verpleegster Rita te ontmoeten. Zijn bedoeling was met haar te trouwen en werk te zoeken in het ziekenhuis, dan kon hij de apotheek aan ander over doen.

Koster had echter pech, want Rita was lesbisch en probeerde mij voor haar te winnen. Ik moet je bekennen Kees, dat ik met haar een relatie ben begonnen. We zijn gek op elkaar geworden, maar Koster mocht dat niet weten, bang mijn baan te verliezen.
Op een dag na sluitingstijd bleef ik nog in de zaak om nog niet gedane zaken af te handelen. Koster was al naar huis vertrokken. Op een gegeven moment werd er op het raam geklopt. Het was Rita en zij beduidde mij haar binnen te laten.
Een diepe zucht slaakte ik en begroette Rita liefdevol.

Ze zei, wat ben ik blij, dat je er nog bent schat, ik heb de hele dag aan je gedacht.
Ik moest ook steeds aan haar denken, seks met een vrouw is veel liefdevoller dan met een man, in mijn geval dan. Karel ging vijf minuten tekeer, kwam klaar en ging maffen. We gingen bij elkaar zitten in het kamertje achter, daar staat ook een rustbank. Rita had een flesje wijn meegenomen en samen zaten we op de rustbank daar van te genieten. Rita zei toen weer, dat Koster steeds haar probeert te versieren, hij wilde zelfs met haar trouwen en de apotheek aan een ander over doen.

Toen stelde Rita het voor hier op de rustbank elkaar lief te hebben, want ik had ook laten blijken meer voor vrouwen te voelen na mijn mislukte huwelijk met Karel. Heel graag, zei ik toen, want ik ga toch van hem scheiden. Seks met hem stelde niks meer voor. Bij Rita voelde ik mij goed bevredigd en bij die hufter nooit. Ik weet nog die nacht, dat ik van een feestje naar huis ging. Ons huwelijk was toen al heel slecht en die ploert ging niet mee naar de verjaardag van mijn zuster.

Ik zag tegen twee uur in de nacht nog licht branden in de huiskamer. Ik dacht zit ie nou nog te zuipen. Ik opende voorzichtig de deur en zag hem op de bank zitten met een flesje bier in zijn hand, maar ik zag ook een slipje onder de bank liggen. Ik gaf geen sjoege en pakte ook een fles bier en ging in een stoel zitten. Opeens hoorde ik een stem van achter de bank fluisteren:
''Is ze al naar boven, Karel?''

Met een woedende blik keek ik hem aan en ook achter de bank. Had ik het niet gedacht, daar zat de halfnaakte Chantal, een gescheiden wijf van de overkant. Ik wilde haar een oplazer verkopen, maar Karel hield mij tegen en zei, rot jij maar naar je nest, we gaan toch van elkaar af. IK heb toen veel stennis gemaakt en buren hadden de politie gebeld.

Twee jonge agentjes moesten de zaak regelen, maar je kon merken, dat ze van deze situatie geen kaas hadden gegeten. Gelukkig liep het goed af, want Karel ging bij Chantal wonen en ik ging verhuizen naar dit dorp. De scheiding is inmiddels uitgesproken en ben nu gelukkig met Rita. Als je het goed vindt kom ik haar volgende week voorstellen.''

''Ik ben erg blij voor je, dat je nu gelukkig bent in de liefde, kom ik geef je een knuffel. Eigenlijk moet iedereen elke dag in een huwelijk elkaar omhelzen en zoenen. Stel je voor, dat je dat niet doet en er gebeurt wat met je, bijvoorbeeld een dodelijke hartaanval of een verkeersongeval, dan heb je heel veel spijt elkaar niet meer aangeraakt te hebben.''

Schrijver: kees niesse, 28 okt. 2014


Geplaatst in de categorie: liefde

3,0 met 1 stemmen 73Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
29 okt. 2014
Nou breekt mijn Staphorster klomp, blijkt je wulpse Alie ineens volop lesbisch te zijn! Leuk voor haar, maar minder voor jou! Hoewel, ze zal wel bi zijn, gloort er nog steeds hoop. Fideel en genereus zoals je op dit bericht reageerde. Zeker, omdat we beter weten.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)