Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Onzedelijk gedrag

Zondagmorgen werd ik om vijf uur al wakker. Slapen is een probleem voor mij, ook al door de jeuk op mijn lichaam en armen, gek word ik ervan. Ik hield het in bed niet meer uit en stond om zes uur op. Buiten was het nog pikdonker. Het was koud in de woonkamer, dus gauw hout en turf in de salamander gedaan en aangestoken. Eindelijk werd het warmer. In de koude keuken thee gezet en een snee rozijnenbrood, een plak ontbijtkoek en twee beschuiten besmeerd met boter. Naar de warme kamer gebracht en ben ik gaan ontbijten aan de grote tafel.

Wulpse Alie had mij gebeld, dat ze na de kerkdienst koffie kwam drinken. Daar verheugde ik mij op om dan gezellig te kletsen en koffie te drinken met een tompoes erbij. De boodschappen had ik zaterdag al laten bezorgen. Buiten was het licht geworden, maar de hemel was bedekt met donkere wolken waaruit het regende. Naar weer dus.

Ik heb na het ontbijt het bed opgemaakt, nou ja eigenlijk recht getrokken. Ik slaap in de winter altijd met twee dekens en daarop een oude legerjas, gekocht vlak na de oorlog bij Lou Lap in Amsterdam. Heerlijk warm en met sokken aan heb ik het niet koud. In de nacht naar de wc lopen is een verschrikking. Het is een tocht van de Tropen naar de Noordpool. Stofzuigen en afstoffen doe ik zondag niet, ik ga heerlijk in mijn stoel zitten te niksen, alleen maar kijken en een sigaar roken. Nergens wat van aantrekken, heel gezond.

Daar komt ze aan, er stopte een DAF voor de deur en wulpse Alie kwam eruit. Een machtige vrouw, groot en dik met kort haar en heel aardig en behulpzaam. Eenmaal binnen lijkt het huis veranderd in een hok vol kinderen, zo druk praat ze. Ik had al koffie gezet en de tompoezen op een schoteltje gelegd. Ze ging hevig zuchtend tegenover me zitten en zei: ''Ik moet je eerst wat vertellen, Kees. Gisteravond had ik zin lekker te eten in het restaurant bij mij om de hoek. Gebakken aardappeltjes, tuinboontjes en biefstuk van een half pond en een fles rode wijn.

Een mij niet bekende kerel zat steeds naar mij te loeren en te knipogen. Ik dacht wat moet die zakkenwasser. Hij zag er niet onaardig uit, groot, slank en grijs achter over gekamd haar. Je weet, dat ik op vrouwen val, dus die vent interesseerde mij niet. Laat hij nou van zijn stoel opstaan en naar mij toekomen. Hij vroeg of ik wat van hem wilde drinken.

Ik had al een fles rode wijn leeg gedronken en voelde mij niet meer zo geremd en zei, dat ik wel een whisky lustte. De vent was meteen enthousiast en bestelde twee whisky's. Hij ging aan mijn tafel zitten en keek mij zwaar verliefd aan. Ik dacht attenoje, waar begin ik aan, straks wil hij wat, zo geil keek ie. Ik zocht een ontsnappingmogelijkheid en zei tegen hem, dat ik moest plassen. Hij zei, ga maar lekker pissen, ik wacht wel. Ik schrok van zijn taalgebruik.

Toen ik het toilet verliet, stond hij ineens voor me en wilde mijn onderbroek naar beneden trekken. Ik liet dat natuurlijk niet toe en ik gaf hem een knietje. Hij kromp ineen van de pijn. Ik schreeuwde keihard om hulp, want die vent pakte me weer en het lukte hem mijn baaien onderbroek naar beneden te trekken. Hij begon hard op mijn billen te kletsen.

Gelukkig kwam een dame het toilet binnen en zag mij in mijn vreselijke positie. Ze riep om hulp en spoedig kwamen twee grote kerels mij bevrijden. Ik heb de rekening meteen betaald en ben naar huis gegaan. De eigenaar van het restaurant adviseerde mij aangifte te doen bij de politie, maar dat heb ik maar niet gedaan, want ik moet nog een boete betalen. Had ik jou maar meegenomen naar dat restaurant, dan was het niet gebeurd. Wil je mij troosten, Kees?''
''Hoe?''
''Twee kusjes graag.''
Daar was ik natuurlijk niet te beroerd voor.

Schrijver: kees niesse, 17 december 2014


Geplaatst in de categorie: lichaam

4.0 met 3 stemmen 121Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
niek kalberg
Datum:
17 december 2014
Heerlijke rechttoe rechtaan verhalen Kees.
Elke keer genieten! Op jouw leeftijd nog zo vaak schrijven daarmee geef je een mooi vooruitzicht..

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)