Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Erik is Erica

Het is stralend weer in Geleen en Erik opent zijn snackbar 'Lusthof', terwijl hij kriebelt aan zijn jeukende kuiten. Bij heet weer hebben de mensen vaak geen trek in vette snacks, maar hij houdt de moed erin, ondanks een dreigend faillissement. Hij weet er alles van en het baart hem grote kopzorgen. Zijn vrouw Maaike snauwt hem af en zit hem achter de vodden. Rond elf uur komt er een klant, die een frikandel speciaal besteld. 'Anders nog iets?', vraagt Erik beleefd. 'Nee!', zegt de dikke meneer bits. Uit woede knijpt Erik extra hard in de mayonaiseton. 'Een prettige dag verder, meneer!', zegt Erik. De dikke man zegt niets en begint meteen aan te vallen. 'Dat ik dit werk nog doe voor al die ongelikte beren!', denkt Erik deprimerend en troosteloos. Even voor twaalven stormen er twee kinderen de snackbar in en vragen ze om twee softijsjes met spikkels, chocolade en slagroom. Even later huppelen ze blij naar buiten. Het bezwaarde hart van Erik smelt even. Om tien over één komt er een vermoeide, zwetende stratenmaker naar binnen, die een grote portie friet met pindasaus, twee vleeskroketten en een blikje cola besteld. Erik probeert een praatje te maken, maar de man mompelt enkel in zichzelf over niet betaalde overuren. Er huppelt een sexy studente naar binnen, die graag een goulash-kroket met mosterd wil. 'Anders nog iets?', vraagt Erik netjes. 'Nee, man, anders zeg ik dat toch wel!', briest ze terug. Uit een flacon onder de toonbank slikt Erik even snel een slok cognac en met trillende vingers probeert hij een sjekkie te draaien.

Om vier uur sluit hij de tent en reist hij naar het ziekenhuis in Maastricht, waar hij al maandenlang tot vrouw wordt omgetoverd. Deze keer krijgt hij zwaardere hormonen voor de borstenvergroting en pakken ze zijn bungelende slapjanus aan, om er een echte vagina van te maken. Deze ommekeer wordt niet door zijn ziekenfonds vergoed en hij heeft er al zijn spaargeld in gestoken. Zijn vrouw weet van niets, maar lang zal hij dat niet meer kunnen verbergen. Hij is haar al maanden niet meer van dienst en dat zit haar behoorlijk dwars. Na een zware operatie en een nacht in het ziekenhuis keert Erik in de late ochtend van de volgende dag naar huis terug. Maaike zit op de trap in de hal, wanneer hij de voordeur opent. 'Zo, ben je daar eindelijk, nachtbraker, wat bezielt je wel om mij zo in het ongewisse te laten?', zegt ze, 'heb je soms liggen vrijen met die slet van de overkant?'. Erik slikt even flink wat weg. 'Antwoord me, slappe lul, waarom weiger je me anders al zolang het huwelijksrecht?', sneert Maaike seksueel gefrustreerd. 'Ik moet je iets belangrijks vertellen!', zegt Erik met bevende stem. In de huiskamer vertelt hij haar, dat hij zichzelf als kind al meer een meisje, dan een jongen voelde en dat hij daar nu een definitieve daad aan vastgeknoopt heeft.

In een vlaag van overmoed trekt Erik vliegensvlug zijn trui en hemd omhoog en toont hij de zwaar verbouwereerde Maaike zijn opzwellende borsten, die vrouwwaardig in het luchtledige pronken. 'Jezus, man, ben je helemaal van de pot gerukt of zo, gestoorde malloot, denk je soms dat ik dit pik, ik ben geen vuile lesbienne, weet je, je kunt de ballen krijgen, ik ga vandaag nog van je scheiden, maffe zool!', krijst Maaike gedesillusioneerd. 'Prima!', antwoordt Erik, 'daar sta ik helemaal achter en ballen heb en wil ik niet meer!'. Binnen een week woonde Maaike in een eigen huurflat en had Erik, die zich voortaan Erica noemt, het rijk alleen. Als Erica wist hij zijn snackbar rendabel te houden en raakte hij zelfs ver in de plus. Op een dag kwam de charmante, omgebouwde man George Rogers in zijn zaak voor een frietje met en een nasischijf. Het klikte meteen en George en Erica zijn op Ibiza getrouwd, waar ze momenteel de grootste en meest populaire snackbar van het eiland bedruipen. Erica heeft Maaike nog één keer ontmoet, toen ze met haar tweede man, een narcistische bodybuilder, tijdens een vakantie op Ibiza, twee frietjes met en twee frikandellen speciaal bestelden. Maaike, inmiddels op en top seksueel verwend, gaf Erica toen hartstochtelijk een high-five. George zag dat en hij kneep Erica triomfantelijk in haar billen.

Schrijver: Joanan Rutgers, 3 mei 2016


Geplaatst in de categorie: lichaam

3.0 met 8 stemmen 291Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
9 mei 2016
Misschien, Gabriëla, maar heel veel vrouwen zijn ook al geïnfecteerd door het competitiegerichte ruig-mannelijke. Die beuken net zo hard op andere mensen in als hun gespierde equivalent. De criminaliteit onder (jonge) vrouwen is enorm gestegen. Men wordt opgefokt door de dolgedraaide maatschappij met keiharde house-muziek, schietfilms, gekmakende elektronische communicatiemiddelen, die gelukkig ook kunnen haperen, en de opgevoerde competitiestrijd op de arbeidsmarkt en waar niet al. Ik noem deze mensen reactie-mensen. Waarlijk menselijke mensen gaan altijd voor de innerlijke weg.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
5 mei 2016
Ik lees het verhaal nu pas, en snap die zesjes niet. Misschien onbegrip voor de materie, zou kunnen. In het verhaal weet de vrouw blijkbaar van niets terwijl de man al bezig is zich te laten behandelen. In de praktijk denk ik dat zoiets wellicht vooraf besproken wordt - van mensen waarvan ik weet dat ze zich lieten ombouwen althans wel - maar het zou toch zomaar gebeurd kunnen zijn. Verder ben ik het eens met je visie op balans van het vrouwelijke en het mannelijke, maar we moeten niet de fout maken het mannelijke te veroordelen, alleen omdat we daar als maatschappij in doorgeschoten zijn. De balans vinden we door het vrouwelijke zijn waarde terug te geven en met het mannelijke te verbinden.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 mei 2016
Transgenderschap is door de gemiddelde aardling nog lang niet geaccepteerd, omdat het gemiddelde mens zijn yin en yang nog lang niet op orde heeft. Vele mannen zijn nog niet in balans met hun innerlijke vrouwelijkheid en vele vrouwen zijn nog niet in balans met hun innerlijke mannelijkheid. Deze magische initiatie wordt te weinig uitgevoerd. Vaak ontbreekt de kennis daarvoor. De starre houdingen jegens wat mannelijk en vrouwelijk zou zijn, blokkeren de versmeltingen van de sexen. De blinde haat van conservatieve, dualistische denkers nekt de vooruitgang bij voorbaat. Bij voorkeur ga ik toch voor de vrouwelijke krachten en heb ik maling aan al die destructieve, mensonterende, walgelijke, mannelijke krachten!...
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 mei 2016
Steekproef. De intolerantie jegens transgenders is gezien de becijfering nog steeds erg hoog.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)