Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

paasverhaal

PAASKONIJN FOP OP ZIJN BEST EN SLECHTS

Paaskonijn Fop werd wakker en sprong onder de douche ha ha lente en fijn naar zijn mama nog een dagje wachten en een bord soep toe hij sprong wild op en neer en rende weg.
Kijk daar was de kerk en daar het paasvuur daar rome daar de boot hij sprong er op voer naar Paaseiland en bekeek de beelden en de vogels en at een broodje met robinson crusoe en zijn papegaai lorre en toen kwam er een grote boot die hem terugbracht naar het ggz kamertje. Je zult wel moe zijn zei loes en gaf hem een slaappil en hij droomde over jagers die hem achterna zaten en naar de zwevende hemel wilden schieten en toen at hij nog een ei dat hij geschilderd had helemaal vergeten en keek naar zijn paashaas met strik om nee hij mocht nooit meer weglopen van huis want dan had hij geen overnachtingsplaats en bed en eten nee hij moest hier voor eeuwig blijven bij de zusters maar vandaag was een fopdag het was pasen dat had de dominee nog zo gezegd je komt in de hemel heel ver weg waar je Vader op je wacht heel onverwacht je weet nooit wanneer ren voor je leven het is dicht bij de snelweg a7.

Schrijver: foppe oostenbrug, 16 april 2017


Geplaatst in de categorie: dieren

4.5 met 4 stemmen 233Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
22 april 2017
Beste collega-vriend Foppe, jouw unieke schrijfwerk doet mij denken aan het surrealisme en dadaïsme. Jouw goudeerlijke van de hak op de tak stijl is een boeiende genre apart, die door de rechtlijnig denkende massa niet gauw wordt herkend als zijnde artistiek, omdat ze daar angst voor hebben. Ga alsjeblieft hard door met deze schrijfstijl en laat de brave betweters maar in hun sop gaarkoken. De Hemel is Nu, beste vriend, dus wens ik je nog veel zalige ontsnappingen toe. Wat Later is weet niemand. Wieweet reïncarnatie, wieweet het eeuwige leven, maar dat valt tenslotte allemaal nog te bezien, hoe overtuigd we ook zijn. Nogmaals, Foppe, doe ook de meest vriendelijke groeten van mij aan jouw liefdevolle moeder, die in feite iedere dag een kleurrijk bloemenboeket verdient!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)