Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

foppe over pink floyd muziek

FOPPE OVER PINK FLOYD MUZIEK

het is nieuwjaarsdag 2018 foppe verveelt zich en gaat stukje schrijven over pink floyd muziek want dat heeft hij nu aanstaan. Wat voor muziek is dat vraag u zich misschien af. Nou zegt foppe ze hadden een elpee dark side of the moon met een zwarte hoes en daar stond mooie muziek op instrumenaal meestal met geluiden er bij een beetje vreemd en dat was een millionsellar en later traden ze op met lichtshows. In het begin was het helemaal vreemde muziek waar geen touw aan vast viel te knopen dat was nog in de jaren 60 ze hadden lang haar en kwamen uit engeland van de hippies en hadden rare elpee hoezen designed by hypnogis. Het betoverde je wel die muziek en je werd er rustig en geestelijk verruimend van dachten ze toen iets geheel nieuws na de beatles en de stones. Pas veel later kwam de wall een concept elpee met een videoclip en dat was ook een succes en toen stopten ze er mee. Soms treden ze nog op ze zijn nu al ouder natuurlijk en de muziek heeft de tand des tijds doorstaan en klinkt goed als je eens iets anders wilt horen al is de zang wat gemiddeld en de teksten wat duister maar wel leuk bedacht. There's no really dark side of the moon as a matter of fact its al dark. En wat te denken van alans psychedelic breakfast met ontbijtgeluiden heerlijk om 's morgens mee wakker te worden en een koe op de hoes. Niet geschikt voor beginners die van popmuziek houden maar wel voor mensen die van muziek houden het is heel bijzondere muziek en heel knap langdurig gemaakt met mooie instrumenten een drum een synthesizer en een goede gitaar. Volgens de fop die nu alweer uitprint meer weet hij niet muziek moet je gewoon horen elke dag opnieuw.


Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=xGyh0yrS9w4

Schrijver: foppe oostenbrug, 1 januari 2018


Geplaatst in de categorie: muziek

4.2 met 5 stemmen 367Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
20 januari 2018
Mooi verhaal Foppe, je geniet van de muziek dat is een hele rijkdom als je dat kunt.
Ik lees dit verhaal nu pas, maar zie een ander email-adres hierboven staan, klopt dat?
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
2 januari 2018
Met het fantastische, weergalmende anti-oorlogslied 'Us and Them', wat weer zo actueel is, gezien de spanningen tussen Noord-Korea en Amerika. Mooi dat er verveling is, Foppe, want dat is vaak de aanzet tot een mooi verhaal. Heb een waanzinnig gelukkig en schrijfrijk 2018!...
Naam:
Günter Schulz
Datum:
1 januari 2018
Email:
agschulzziggo.nl
Voor jou en voor allen, die jou na aan het hart liggen, een gezond en voorspoedig jaar 2018 toegewenst. Je bent het alvast met veel luistergenot begonnen met een band waarvan jij veel meer afweet dan ik. Houd alle gevoelens van wat mooi en prettig aanvoelt vast en laat ons vooral ook dit jaar weer jouw belevenissen of verhalen met je delen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)