Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Knullig en een troep!

Zeg vent, kom je even een spelletje doen, “vent” bromt, ja hoor ik kom eraan en dan begint de pret want: man denkt net als de vrouw te kunnen multitasken (dat is dus niet zo) en terwijl hij opstaat om naar de “speelplek” te lopen, neemt hij in het voorbijgaan zijn beker koffie eventjes mee....maar dan: dan blijkt dat zijn ene voet slaapt, tja de wekker niet gezet natuurlijk en met een slapende voet is het lastig lopen dat blijkt wel.

Hij doet een poging om overeind te blijven, doet ook verwoede pogingen de beker koffie recht te houden, maar dan blijkt dat alle pogingen op niks uitdraaien want, hij maakt een geweldige draaiende doodsmak, neemt tijdens zijn val een stoel mee, dondert een plant helemaal naar de Filistijnen en de koffie?

De koffie zit op niet meer op één plek en dat is in de beker, neen, de koffie zit overal waar je geen koffie wilt hebben namelijk: op de vloer, op het behang, op de gordijnen die ineens erg bruin lijken, op de ramen, op de stoel en op hemzelf natuurlijk. Het spelletje vergetend zegt vrouw: wat doe jij nou? Tja dat was wel duidelijk natuurlijk hij knalde op de grond, was zelf op wat blauwe plekken na niet gewond gelukkig maar het heeft een hele poos geduurd voor de boel was opgeruimd, dat moge duidelijk zijn!

O ja, en zijn voet was inmiddels wakker....het spelletje is overgegaan in een gordijn-was, een ramenzeem-partij en het reinigen van de vloerbedekking natuurlijk. Het heeft trouwens nog een krappe twee uur geduurd voor er weer koffie kwam...

... De niet zo lekkere koffie? ...

Schrijver: An Terlouw, 16 mei 2020


Geplaatst in de categorie: humor

3.0 met 2 stemmen 67Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)