Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De witte reus door ons huis

Donderdag, hulpendag, de dag dat Sabine door ons huis jaagt, niks teveel vindt en je haar geen groter plezier doet als er iets anders gedaan moet worden dan de doorsnee werkjes die ze elke week al doet! Het is standaard om het bed te verschonen, te stoffen, te zuigen, de badkamer en wc te doen, net als de strijk! Het is een gewoonte geworden om elke week iets extra te doen, de ene week de badkamer een grote beurt, de andere week de woonkamer, ramen zemen de keuken soppen, ze doet het! Was draaien en ophangen, afhalen met mooi weer zoals vandaag, wat weer betekend dat er schoon spul op bed ligt wat naar “ buiten “ ruikt!

Hulpendag, vandaag nam ze zich voor het balkon te soppen, ze kliedert namelijk graag en tja binnen is dat geen optie dus doet ze dat buiten, ze niest dat het een lieve lust is, nee ze is niet ziek, heeft hooikoorts maar ook dat weerhoudt haar niet van: buiten kliederen, soppen en boenen, jawel, ook met de pas aangeschafte luiwagen die zij boender noemt! Ze is meer dan een uur bezig na alle werkjes binnen, moet van mij drinken want dat is een must met dit weer.

Donderdag, hulpendag, het huis is schoon- dag, een dag dat onze Sabine weer geweest is en we weten dat het volgende week wederom donderdag wordt! Je bent een kanjer meis.

... Hulpendag ...

Schrijver: An Terlouw, 3 juni 2021


Geplaatst in de categorie: bedankt

3.5 met 6 stemmen 1.179Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)