Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

En toen was daar: de wereldverbeteraar

Althans dat denk ie, dat straalt ie uit, ( probeert ie dan ) en zet mensen aan het denken, een soort van doem- denken volgens mij, want het maffe idee om een soort cult groep te gaan formeren, met een soort cult gemeente en een cult dorp, een cult munt, moet ik even denken aan het stenen tijdperk, de flinstones om precies te zijn. Dat ie van alles in zijn hoofd heeft is inmiddels duidelijk maar mij schiet te binnen dat al snel in het begin diezelfde gast de benen nam en er letterlijk geen zin meer in had!

Hij kwam terug maar met de behaalde winst wist niemand om te gaan want de meest dichte ingewijden nemen de benen, hij verkondigde van alles en nog wat, zijn meelopers ( want van echte volgelingen kun je niet eens meer praten) zijn er inmiddels al genoeg die afhaken, dat snap ik wel. Hoe een mens ( dat is tie toch wel hè) als Baudet op het idee komt, dat is het enige wat me op het hoofd doet krabben, alhoewel, als je van gekkigheid niet meer weet wat te doen, dan komen dit soort opmerkingen bovendrijven denk ik.

Een beetje te vergelijken met de man die de Ark van Noach uitvond maar die ook realiseerde! Dat is andere koek denk ik zo, of: zouden we straks te maken hebben met: Zeeuwse babbelaars, Groninger koeken, Limburgse vlaaien en als klap op de vuurpijl: de cultmunt van de club van....,,juist!

... Baudet en rare ideeen ...

Schrijver: An Terlouw, 5 juni 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 61Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)