Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De onvolkomenheid van de mens…

Niemand is volmaakt en aan iedereen schort wel wat, overal mankeert wel iets en over iedereen valt wel iets te zeggen, positief of negatief net hoe de pet staat, maar het moet me nu wel van het negatieve hart dat de kleuters in Den Haag het gewoon niet voor elkaar krijgen te formeren. Ze worden het niet eens en komen geen millimeter dichter bij elkaar. We hebben voor deze club gekozen, oké er zaten geen transferkosten aan verbonden, maar toch zijn er genoeg mensen in de benen gekomen om naar die stembus te gaan, zelfs in de maffe coronatijd!

Welke leraar of lerares er ook voor de klas staat, het lukt geen mens om de neuzen allemaal dezelfde kant op te laten wijzen, en dat hoeft natuurlijk ook niet maar men zou een beetje moeite kunnen doen over de al te grote verschillen even in de koelkast (vriezer mag ook) te parkeren? Maar neen, al zet je onze Koning voor die klus, het lukt geen mens om een fatsoenlijke formatie te creëren. Gelukkig heeft Omtzigt eieren voor zijn geld gekozen, die loopt niet meer mee met de klas kleuters die geen leiding kunnen geven, krijgen of sowieso iets voor elkaar boksen alhoewel, een partijtje boksen zou misschien nog wel lukken?

Dan komt er doorgaans wel een winnaar uit de ring, ligt de tegenstander gevloerd, maar is er wel een formatie? Of gaan we wachten op het volgende slachtoffer waarover (zogenaamd per abuis) wordt gezegd: functie elders?

Schrijver: An Terlouw, 8 september 2021


Geplaatst in de categorie: politiek

3.5 met 4 stemmen 96Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)