Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De voice doet de naam eer aan!

Volop in het nieuws- de misstanden achter de schermen van een tv programma en wel van The Voice, met een enorm voordeel want: de voice oftewel de stem, is gehoord na diverse jaren alleen maar op de achtergrond gehoord te zijn, nu volop in het nieuws. Alles staat er vol van- iedereen heeft een mening en niemand weet momenteel waar de schoen nu precies wringt al zijn de verhalen niet van de lucht. Misbruik wordt bestraft.

De stem is eindelijk gehoord en “ op waarheid “ berusten feiten komen naar voren, van kinderen, van jong volwassenen en van eventuele partners en ouders. Alles om een trapje hoger op de ladder de komen en vrouwen en meisje lieten zich ompraten, alles voor een treetje hoger….maar: misbruik wordt bestraft.

Het eerste wat als reactie altijd binnen komt van een eventuele dader is: ik weet nergens van, ‘k ben geen dader en doe dat soort dingen niet, bij die uitlatingen moet ik altijd even denken aan Clinton, die: nooit iets gedaan met met Monica, toch? Hij beweerde stellig - nergens iets van te weten maar, toen de duimschroeven aangedraaid werden, deed zijn geheugen het ineens wel weer en was ie wel degelijk dader dus: misbruik wordt bestraft!

De persoon die bij de voice ( stem ) zijn ontslag indiende was natuurlijk ook een dader maar het is er wel eentje die zegt: ik had het nooit moeten doen en neem mijn verantwoordelijkheid door op te stappen! Dat het thuisfront helemaal ontwricht is en dat het stel uit elkaar is, logisch, dat is nooit meer goed te praten, al helemaal niet omdat het niet de eerste keer was, blijkbaar edoch: misbruik wordt bestraft en ook hier zijn slachtoffers die er niet om vroegen!

De voice verschijnt niet meer, of het permanent is, weet geen mens, de aantijgingen zijn van een dusdanige aard dat er een juiste beslissing is genomen, de stem is gehoord, er is geluisterd maar het aantal slachtoffers is enorm- en al wordt misbruik bestraft, dit blijft een leven lang bij!

... De voice - de stem! ...

Schrijver: An Terlouw, 17 januari 2022


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 55Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)