Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Papieren tijger

Er zit een groot verschil tussen je kop in het zand steken en overal je vingertje op leggen, wanneer het eenzaam bed een intiem eiland is. De waarheid ligt ergens in het midden en is flexibel als smeltende sneeuw. Hij heeft jouw hart veroverd, als een roofdier in de nacht, weerloos aan jouw charmes overgeleverd. Wat is begonnen met een avontuur is een eindeloze erotische droom aan het worden.

Je bent een papieren tijger geworden, een tandeloos roofdier, je beademt jouw stem door zijn bezieling. Hij is veel jonger dan jij bent. Volwassener en met meer energie, dan jij in jouw oude lijf.
Hij gaat jouw ziel weer tot leven wekken. Alles is liefde wanneer hij tokkelt op zijn gitaar.
De jeugdige energie die door zijn aderen stroom bereikt spoedig jouw hart.

Het lijkt alsof hij tijdloos minnaar is. Hij kan je niet horen in het donker, jouw stem verdwijnt, is beweeglijk als zand in de woestijn. Hij wil het cowgirl standje, maar jij hapt onverschillig in het zand. Jullie vallen naast elkaar in slaap, zijn pistool nog in jouw handen, alsof het ieder moment opnieuw gaat beginnen in die woestijn van wild verlangen.

Het is vandaag donderdag, dat kan hij zien op de computer, verder verschilt de dag niet veel met die van gisteren met al die zandheuvels in de verte. De zon prikt uit de blauwe hemellucht, ferme stralen goudgeel en warm. Het zand wordt warmer,

Muziek klinkt uit de stereo, hij weet dat je hem probeert te bereiken. Ieder moment kan er een bericht binnenkomen op de laptop voor de grijze tent.

Je bent een papieren tijger geworden. Alle belangrijke beslissingen zijn in de droomwereld gebleven. Vooralsnog maakt de liefde jou blind, met dat gelukzalige gevoel.

Schrijver: Violette Zandheuvel
9 juni 2023


Geplaatst in de categorie: liefde

4.0 met 3 stemmen 73Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)