Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Vriendschap of liefde

Vandaag heb ik de hele dag aan jou kunnen denken, ik heb je dan ook de hele dag gemist.
Liefde bestaat niet alleen uit houden van, maar bovenal uit vriendschap, vertrouwen, respect, genegenheid, passie en ook het delen van dit alles. Soms is er, hoe vreemd het misschien klinkt, geen plaats voor liefde, maar wel behoefte aan, en plaats voor vriendschap. Het verlangen naar liefde is er wel, maar de ruimte ontbreekt. Vriendschap geeft lucht op minder fijne momenten, waarin de liefde soms benauwt. Ik voel me gelukkig dat ik je geliefde, je minaar en je vriend mag zijn, alleen je partner ben ik niet. Jouw geluk is ook mijn geluk, en jouw verdriet ook het mijne.
Ik kan niet alles wat ik zou willen met je delen, maar ik wil het wel graag met je delen.
Mijn “speldenprikjes” van liefde, zullen er altijd voor je zijn, jij geeft aan hoe je “geprikkeld” wilt worden, je laat je ogen spreken, en haalt de scherpe kantjes eraf met je woorden.
Ik hou van je, onvoorwaardelijk, en ik wil een vriend voor je zijn, ook onvoorwaardelijk, en mijn passie, genegenheid, respect en vertrouwen in jou zijn ook, onvoorwaardelijk.

Schrijver: Papilio, 13 juni 2004


Geplaatst in de categorie: liefde

2.9 met 21 stemmen 1.704Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
nathalie
Datum:
18 juni 2004
Email:
nat9669msn.com
Kei mooi. Zeer goed. Ik voel alle woorden..
Naam:
kim
Datum:
15 juni 2004
Email:
kimpeelmanmsn.com
Wow zeg, zo prachtig! Ik ga het omvormen dat een meisje dat zegt en ik schrijf dat op voor iemand. Echt super knap. Uw naam vermeld ik er onder.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)