Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Bed van Rozen

Terwijl zij zich van haar laatste kledingstukken bevrijdt voor het nemen van een welverdiende douche na een dag hard werken, in een volledig van airconditioning voorzien mooi pand met uitzicht op het park, gaat de bel. Deze echoot in de met plavuizen betegelde hal voorzien van mooie gemarmerde muren. Ze grist haar zijden badjas van de hanger in de douche en flaneert van de trap naar beneden. Door de matglazen deur ziet zij vaag het silhouet van de man die haar heeft bemind toen zij daar het meest naar verlangde. Dat was nog in dezelfde maand nadat er een jaar was verstreken na het overlijden van haar partner, die is omgekomen door iets onbespreekbaars. Navrant.

Hij, het silhouet, bedreef de liefde met haar zoals zij nog nooit had beleefd. Ze zweefden naakt door het hemelgewelf. Zijn rechterhand onder haar billen, terwijl de eenheid triomfeerde gelijk de ochtend met de dauw en de ondergaande koperen ploert met de horizon. Het was heet. Een triomferende eenheid gelijk alles dat en iedereen die de liefde hoog in het vaandel heeft staan, net als jij en ik.

Wij gaan echter niet zo ver als zij en het silhouet. Hun lichamen beminnen en worden bemind. Wij bevredigen en gaan slapen. Zij proeven bij en van elkaar. Hij bij haar en zij bij hem. Hij geeft zich bloot voor haar en zij geeft zich bloot voor hem. Zij wil hem en hij krijgt haar.

Zij doet de deur van het slot en met het openen van de deur geuren rozen de vestibule. Door de sterke geur van de rozen worden zij meegezogen naar de slaapkamer waar een zwoele oostelijke wind er voor zorgt dat die geur in de kamer blijft hangen.

Op een bed van rozen is de liefde het sterkst en het spel op z'n mooist---. Haar zachte kreunen, doet zijn ritme versnellen. Zijn versnelde ritme verhardt haar kreunen. Op hetzelfde moment valt de wereld stil; het heelal ontwaakt met donder en bliksem, stortregens, orkanen en een hels vuur. Engelen redden het bed van rozen met daarop het liefdespaar. Zij krijgen een plaats in de hemel waar alleen maar liefde is. Zowel geestelijke als lichamelijke liefde.

Zij echter combineren de geestelijke en de lichamelijke liefde door te danken voor het mooie lichaam waarmee de kilte van de wereld wordt verstoten en haar liefde wordt binnengehaald. Met twee bevredigde lichamen gaan zij de nacht in op dat bed van rozen.

De volgende ochtend is het voor tienen al ruim twintig graden en weten zij niet wie zich vanavond op het bed van rozen met elkaar gaan vermaken;

ROZENBED

De plaats waar wij elkaar voor het eerst echt kusten
De plaats waar wij kwamen om uit te rusten

Een plek voor jou om je te bevrijden
Een plek om jou mijn liefde te belijden

Samen vrijen we de nachten tot Noorderlicht
Samen onderling een band gesticht

Pure liefde, bevrijd van de lusten

Schrijver: Annejan Kuperus, 17 juni 2004


Geplaatst in de categorie: liefde

2.2 met 22 stemmen 2.288Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Almaresare
Datum:
24 juni 2012
Romantisch zacht.....als rozenblaadjes

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)