Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Linde

Ik had je weleens eerder gezien en zelfs weleens een "hoe gaat het"-praatje met je gemaakt maar nu was het anders. Ik kwam je tegen op een keukenshow en je maakte lang oogcontact. Eerder vond ik jou helemaal niet zo aantrekkelijk maar er was iets in je blik wat mij vasthield. Je ziet er leuk uit maar eerder vond ik je saai en vrij verlegen in je overkomen maar nu niet. Er was iets mysterieus en uitdagends en dat sprak me wel aan. Tijdens een kookpresentatie sta je schuin tegenover mij en je blijft me uitdagend aankijken. Ik voel wat kriebels in mijn buik maar verman me en zeg tegen mezelf dat ik me niet zo gek moet laten maken, en kijk weg. Wanneer ik weer opkijk ben je weg en voel ik een lichte teleurstelling. Ik kijk om me heen en zie in mijn ooghoeken dat je achter me staat. Ik voel je hand in mijn zij en je fluistert in mijn oor of ik zo bij jou thuis nog wat wil drinken en ik stem in.

Nu zit ik hier in jouw appartement op de bank terwijl jij in de keuken een wijntje inschenkt. Ik vraag me af wat ik hier doe maar vind het allemaal toch wel spannend. Je komt terug en reikt mij een glas aan en neemt naast mij op de bank plaats. Ik kijk je aan en voel me wat ongemakkelijk maar net als ik wil zeggen "hier zitten we dan" leun je voorover. Jouw gezicht is vlakbij mij, je mond zo dichtbij dat ik je zoete adem haast proef, even hou je je in, kijkt me diep aan en drukt dan zacht jouw lippen op de mijne. Een warme golf zweept op door mijn lichaam en ik voel hoe jouw tong de mijne begint te plagen.

Plots sta je op en pakt mijn glas uit mijn hand en zet die samen met die van jou op tafel. Je pakt m'n hand en trekt me overeind en begeleidt me naar jouw slaapkamer. Je duwt me over de drempel en ik draai wat onwennig om. Je lacht ondeugend en duwt mij achterover op het bed en komt bovenop mij zitten. Je trekt je truitje uit en gooit het weg en ik bekijk je welgevormde borsten. Je klikt je haarklem los en je half lange haar valt losje over je schouders heen. Je buigt voorover en geeft mij een warme en intense kus. Ik voel mijn diepe verlangen opkomen en pak je zachtjes vast. Onze kussen worden wilder en inniger terwijl je mijn truitje langzaam omhoog stroopt. Je trekt wild aan mijn broek en terwijl ik hem uiteindelijk zelf over mijn enkels schuif doe jij de jouwe uit. Ik kus je in je nek en klik je bh los. Je duwt je hoofd in mijn nek en langzaam laat ik mijn handpalmen over jouw borsten glijden. Je ademt diep en kreunt zachtjes. Jouw handen glijden gewillig over mijn lichaam terwijl je mij plagend likt en bijt. Uiterst opgewonden glijdt mijn hand naar beneden wanneer ik van heel uit de verte een geluid hoor opkomen. Een heel doordringend zoemend geluid leidt me even af maar dan concentreer ik me weer op jou.

Je kijkt me gewillig aan, pakt mijn hand en duwt die tussen je benen. Ik doe mijn ogen dicht om intens te genieten van jou. "Hey Jes" hoor ik. Als een denderende en snel naderende trein komt het zoemende geluid op. Langzaam doe ik mijn ogen open en kijk mijn vriendin aan, "hallo, de wekker gaat". Ik knipper met mijn ogen en voel me gedesorienteerd. Ik druk de wekker uit en terwijl mijn vriendin mopperend weer omdraait, stap ik uit bed. Ik loop naar de badkamer en mijn "droom" speelt zich als een film nog af in mijn hoofd. Ik gooi een plens koud water in mijn gezicht en kijk naar mijn eigen spiegelbeeld. Het was zo echt, ik voel gewoon nog mijn lichamelijke opwinding en kan het niet geloven. Ik voel me haast schuldig tegenover mijn vriendin maar het was toch maar een droom. Maar was dit wel een gewone droom? Ik heb me nog nooit zo gevoeld na een droom, ik zou zweren dat we echt een band hadden. Het was zo intens en levensecht maar Linde? De verlegen, iets wat burgerlijke Linde? Zou het toch waar zijn wat ze zeggen "stille wateren hebben diepe gronden?"

Nu weken later zit ik, eindelijk eens niet fantaserend over ons nachtelijk avontuur, in ons oude vaste cafe met een vriend een cappuccino te drinken, als ik jou ineens zie staan. Je ziet me niet en ik bekijk je terwijl je verderop een bestelling opneemt. Ik wist helemaal niet dat je hier nu werkt maar ik ben er ook al een tijdje niet meer geweest. Mijn ogen glijden over jouw lichaam en ondanks je lange groene schort, zie je er erg goed uit. Je hebt je haar weer opgestoken en lacht tegen de mensen aan het tafeltje. Dan draai je abrupt om en loopt recht op me af. Ik zoek jouw blik en wanneer je vlak bij mij bent zie je mij zitten. Ik kijk je diep aan en ik zie een schrikreactie in je ogen. Terwijl je langs me loopt draai je je hoofd haast verlegen af en loopt door naar de bar achterin het café maar ik kan je blik niet vergeten. Ik weet het zeker, je schrok. Is het dan toch waar, was het zo intens dat jij hetzelfde gedroomd hebt als ik?

Schrijver: Jessica van K, 20 mei 2005


Geplaatst in de categorie: erotiek

3.4 met 22 stemmen 2.341Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)