Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Mijn sex soulmate. Laatste deel

Het volgende smsje komt binnen.
Daar zit ik dan, verward op de bank met liefdevolle smsjes van mijn sex soulmate. Op dit moment is hij in het buitenland bij zijn vriendin en ondanks dat ze elkaar al maanden niet hebben gezien smst hij mij toch. Vind je het niet erg dat je aan mij denkt terwijl je in het buitenland zit bij je vriendin? sms ik hem terug. Ik vraag mij af wat er door hem heen gaat en hoe hij nu over mij denkt. Smsjes zoals: ik denk dat ik ook van jou hou, en kom je zondag nog naar de studio want dan ben ik weer terug! overvallen mij.

Deze tijd dat hij er niet is kan ik goed gebruiken om na te denken en dus doe ik dat ook. Ik ben mij gaan realiseren dat ik te veel van mijn vriend hou om het op te geven voor mijn sex soulmate. Hij is zeker mijn soulmate en niet alleen op sexgebied, we begrijpen elkaar en we zijn er voor elkaar. Al 5 jaar lang draaien we om elkaar heen, maar ik denk dat het nu tijd wordt om realistisch te kijken naar de omstandigheden.

Beiden zijn we bezet en beiden willen we niemand kwetsen. De man met wie ik nu ben, is - nu ik erover nadenk - mijn alles. Misschien wel mijn nieuwe sex soulmate. En wat betreft de oude? Hij zal altijd een groot deel zijn van mijn leven. Ik dacht altijd dat we voor elkaar bestemd waren, we hebben iets bijzonders. Maar op de een of andere manier komt het er niet van. Hij heeft ook zijn nieuwe sex soulmate gevonden. Een nieuwe soulmate met wie hij hevige smsjes kan versturen en een soulmate met wie hij de smsjes werkelijkheid kan laten worden.

Hij en ik zijn denk ik echt verleden tijd. Het laatste smsje komt binnen. Je doet koel tegen me, hete x-jes uit koud Rusland. Doe ik koel? ben ik niet gewoon realistisch? Snel sms ik terug dat ik hoop dat hij het begrijpt. Het moet ergens naar leiden en dat doet het niet. Een antwoord terug krijg ik niet meer en ik vraag mij af of hij nu boos is en gekwetst? Als we echt voor elkaar bestemd waren, had het dan al lang niet moeten gebeuren? Ik zet mijn telefoon uit en loop de trap op naar de slaapkamer.

Ik kleed mij uit en kruip onder mijn dekens. Naast mij staat de kerstkaart die ik heb gehad van mijn sex soulmate. Het is een grote kaart met daarin liefs en xxxjes. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht en een warm gevoel voel ik opborrelen. Ik denk nog een keer na over mijn laatste smsje dat ik hem heb gestuurd. Het is beter zo, zeg ik tegen mezelf en draai mij om met mijn rug naar de kaart. Zondag zoek ik hem op ondanks alle twijfels of het wel goed is. Uit het oog uit het hart werkt niet bij ons en dus ik kan mij maar beter in het diepe gooien en proberen er wat van te maken.
Eind goed al goed, hoop ik dan maar....

Schrijver: sylvia kuipers, 3 januari 2006


Geplaatst in de categorie: ex-liefde

2.6 met 7 stemmen 1.222Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)