Inloggen

Alle inzendingen over dan zij lijken

1066 resultaten.
Sorteren op:

bewering
4,3 met 3 stemmen 215
De ziekenhuizen gaan tegenwoordig over lijken. Het gaat om mensenlevens, niet over banksaldo's.

Bodies the Exhibition

dagcolumn
3,2 met 5 stemmen 1.239
...in ruil voor foto's van verminkte Irakese lijken. Een nieuwtje in de kantlijn destijds. Kantlijnnieuws was in 2004 eveneens het bericht over de Britse 1157 Performance Group die voor het stuk 'Dead You Will Be' een lijk zocht om vierentwintig maal te figureren. Terminaal zieken werden...

bewering
3,1 met 8 stemmen 270
Ach ja....vrouwen; lijken zij slim, zijn ze het ook, lijken zij het niet, zijn ze het toch.

Ontdooien

hartenkreet
4,0 met 7 stemmen 272
...vertonen. Zij komen op derden stugger over, lijken of zijn daadwerkelijk minder tolerant tegen anderen en mopperen, terecht of niet, veelvuldig over vermeend gebrek aan opvoeding van de jeugd en het daaruit voortvloeiende recalcitrante gedrag in onze maatschappij of de verloedering van onze...

Op opa of oma lijken

bewering
4,5 met 19 stemmen 732
Hoewel bijna iedereen hoopt kleinkinderen te krijgen, wil bijna niemand op een opa of oma lijken.

bewering
3,3 met 3 stemmen 123
De PvdA begint op de PVV te lijken. Illegalen eruit en leden tellen niet mee.

Extreem-rechtse demonstratie in Berlijn

bewering
4,0 met 2 stemmen 84
De demonstranten tegen coronamaatregelen in Berlijn lijken vooral rechtse/extreem-rechtse banden te onderhouden.

bewering
3,3 met 6 stemmen 792
Matthijs van Nieuwkerken gaat in zijn presentatie van DWDD steeds meer op Jerry Springer lijken. Hij is uit op effect, niet op inhoud.

bewering
2,2 met 9 stemmen 93
De verkiezingen lijken tegenwoordig steeds meer op een politieke loterij, waarbij de clown met de beste act de meeste stemmen trekt.

bewering
2,0 met 1 stemmen 165
Wat op de Arnhemse Buitenschool is gebeurd, gebeurt ook op de Nederlandse Binnenschool. Valsheid in geschrifte, fraude en bedreiging. Kind, je hebt groot gelijk, ons onderwijs is lumpsum een lijk.

bewering
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 121
Binnenkort solliciteer ik onder noel naar de functie van docent Duits. Kind, je hebt groot gelijk, discriminatie zou geen civiel procedureel lijk, maar een strafrechterlijk misdrijf moeten zijn.

bewering
3,3 met 7 stemmen 97
Hoogleraar Rogers (nieuwe media) denkt dat valse identiteiten bij 'Denk' worden ingezet om de beweging groter te laten lijken dan ze is. Ik beweer zonder me op een academische graad te beroemen hetzelfde!

Rust in vrede

dagcolumn
3,8 met 8 stemmen 286
...vrouw. Zo’n effect heeft het kerkhof. De doden lijken er lukraak in een put gegooid, de grafstenen zijn er nonchalant op gelegd. Alsof iemand had gezegd: niet onder elke steen moet een dode liggen en niet op elke dode een steen. Achteraan werd een kerkje gebouwd, een stulpje, en daarachter...

bewering
3,3 met 7 stemmen 61
De blunders van Donald Trump zijn mag je hem niet aanrekenen. Hij is immers volstrekt ongeschikt voor dit hoge ambt. Ook voor de arme rijke Donald moet de rol van president langzaam maar zeker steeds meer op een nachtmerrie gaan lijken.

bewering
2,3 met 3 stemmen 137
Het werkwoord regenen begint steeds meer op een sterk werkwoord te lijken. Ik twijfel nog tussen de klinkers, maar regenen-roegelde-geraggeld spreekt mij erg aan. Ik geloof niets van hun boerenmetafysica, maar ik mag die zichzelf scheppende boze goden wel...
Joop29 aug. 2010Lees meer…

bewering
4,9 met 7 stemmen 125
Het schaadt het aanzien van de Tweede Kamer in het algemeen en de coalitie in het bijzonder dat de heer Lucassen lid blijft van de PVV-fractie. Door de onwil van Lucassen om uit de Kamer te stappen wordt Geert Wilders in de positie gedwongen een opportunist bij uitstek te lijken.

bewering
3,0 met 4 stemmen 102
Michail Chodorkovski gaat in beroep tegen de straf van zes jaar die hij kreeg opgelegd. Volgens zijn advocate Karinna Moskalenko zijn er tijdens de rechtszaak procedurele fouten gemaakt. Chodorkovski en Moskalenko lijken veel meer vertrouwen te hebben in de Russische rechtstaat dan ik: 0,0.

Pesten

hartenkreet
3,8 met 4 stemmen 1.550
Dat kan ik, als een van de besten. Met woorden pleeg ik moorden omdat ik u soms niet mag, sluier mezelf in de nacht maar soms pleeg ik de daad bij de dag. Als de mensen even niet kijken ga ik over lijken. Binnenkort kunt u een bombrief verwachten, ongefrankeerd. Ons lot is toch wel bezegeld.
Fred15 aug. 2016Lees meer…

Sofia Kenin

bewering
2,0 met 7 stemmen 88
Sofia Kenin is een prachtige winnares van Autralian Open. Wat hadden we graag Kiki met dezelfde spirit zien spelen tegen Muguruza! Tennissend doet Kiki niets voor Kenin onder maar Amerikaanse sportlieden lijken vaak over een doortastende wedstrijdhouding te beschikken.

Danse Macabre

verhaal
3,4 met 5 stemmen 1.304
...op haar wang tot iets dat op een gelaat moet lijken. Dan kruipt zij steunend recht. Op sluipkracht vindt ze blind zijn arm. Hij leest de hoon in haar doffe iris. Hij dwingt troost en boete af. Omdat zij hem daar laat kermen, in staat van genade. Haar vlijmende tong treft hem. De naden van zijn...

In cassatie - incasseringsvermogen

hartenkreet
4,0 met 1 stemmen 110
...lijken, want het ene gaat over een hoger beroep: het andere, precies, over lijken!

Petitie vuurwerkverbod

bewering
5,0 met 7 stemmen 319
Knalvuurwerkafstekers lijken schijt te hebben aan honden, katten, vogels en bejaarde mensen, COPD-lijders, de natuur en het milieu etc. Teken de petitie https://petities.nl/petitions/vuurwerkverbod en de site van het nationaalmanifest https://www.vuurwerkmanifest.nl/ tegen (knal)vuurwerk (maar...

Max wint Silverstone

bewering
4,2 met 5 stemmen 91
...de twee Mercedessen achter zich hield. Wanneer is het moment gekomen dat een robot het stuur van de mens overneemt? Want nu al lijken van de vele beslissingen die de coureurs nemen de meeste middels computertechniek ingeseind te worden aan de rijders.

bewering
1,8 met 8 stemmen 130
...te zien en van dichtbij te kunnen bekijken. Het antwoord op mijn beproeving zal zeer duidelijk lijken en blijken te bestaan. Uiteindelijk wìl ook ik in mijn element daar zijn!

Over lijken

column
4,0 met 3 stemmen 477
...hieraan geen grenzen stelt, dat vat ik niet. De blonde advocate gaat letterlijk over lijken. Is dat niet strafbaar?
Mohair 9 dec. 2010Lees meer…

bewering
2,8 met 5 stemmen 92
...binnen de Nederlandse literatuurwereld. Het lijken wel enge kloostersferen. Zou de inspiratie opgedroogd zijn? Gaat literatuur aan zichzelf ten onder? Zijn schrijvers voorspelbaar en dus oninteressant geworden? Worden ze overschaduwd door films? de massamedia? overlevingsproblematiek? Denk...

bewering
-0,5 met 2 stemmen 90
...alsof het een voetbalbeker betreft, voorspelt niet veel goeds voor hun toekomst! Waar geen menswaardigheid getoond wordt, daar zijn de stoppen al funest doorgeslagen! Ik zie dus ook geen verschil tussen de dictator en het dictatoriale volk!

Nieuws

hartenkreet
3,5 met 2 stemmen 485
...omdat erin leven onmogelijk is. Dat van die mensen die zoveel praten, maar zo weinig zeggen. Wat zijn ze van plan? Dat wat mijn zintuigen lijken waar te nemen, maar wat niet is. Dat is wat ik bedoel! Gezond verstand? Ik koers vooral toch maar op het gezonde gevoel.
Meer laden...