Inloggen

Alle inzendingen over reacties

351 resultaten.

Sorteren op:

Nederlands.nl

verhaal
1.8 met 10 stemmen 1.421
...zo ver over cijfers. En dan nu de reacties. Daarover kan ik kort zijn: die komen er nagenoeg niet. Geen wonder: wij arme drommels worden behoorlijk gemuilkorfd – de redactie zal immers eerst een reactie beoordelen voordat die op de site in beeld verschijnt. Uit persoonlijke...
Femmy31 juli 2006Lees meer…

bewering
3.8 met 22 stemmen 874
...een woord te bieden aan een ieder, en discussies mogelijk te maken op deze site is wel geslaagd, voor- of tegenstanders geven dikwijls reacties, bij elke inzending haast 1 reactie of meer. Dan is het toch goed geweest voor beide uitgangspunten. En zo hoort het.
J.de Groot10 augustus 2011Lees meer…

Van die reacties waar je op moet reageren gewoon

verhaal
2.0 met 4 stemmen 278
Op mijn verhaal omtrent de zeven plagen, van een paar weken geleden, kwam een reactie van Franciscus die er een beetje verbolgen op reageerde door te veronderstellen dat: mijn persoontje misschien wel een geranium prinses zou zijn, niet met zoveel woorden trouwens want hij noemde zichzelf geen...

bewering
2.0 met 2 stemmen 205
Enkelen op het tabblad beweringen vestigen de indruk het schrijven van reacties te willen verheffen tot een zelfstandige discipline.
Jacob16 februari 2010Lees meer…

Een compliment

hartenkreet
4.0 met 2 stemmen 106
Een kaartje ligt hier op de tafel: tekst: geen mooier woord dan een compliment, dat klopt ook wel, mits je daarvoor ontvankelijk bent. We schrijven heel wat af, hersens maken overuren, denken: oh dat is een pracht onderwerp, maar: doen we dit om een ander te plezieren, of: puur en alleen...

Over reacties gesproken

hartenkreet
3.9 met 18 stemmen 263
Zou meneer Rutgers misschien een beetje willen dimmen? Ik ben er niet van gediend om voor alles en nog wat uitgemaakt te worden, schelden doe je maar in je eigen kleutertijd en verder heet Fred precies zoals je dat spelt: F R E D. Domme smakeloze grappen als fret wil ik van jou niet meer zien. Je...

Is het wat of juist niet?

hartenkreet
3.8 met 6 stemmen 212
...met reacties plaatsen. Volgens mij kunnen schrijvers op andere sites zélf reacties op eigen geplaatst werk verwijderen, als daar behoefte aan is (bij vervelende niet ter zake doende reacties bijv.) Dan is daar geen moderator meer voor nodig en dat scheelt werk voor de redactie. Zomaar wat...

bewering
5.0 met 1 stemmen 184
...en de reacties daarop eerst beoordeelt voordat ze op de site worden geplaatst, want daarmee voorkomt men al te impulsieve en ondoordachte reacties. De hufterigheid waarmee mensen op sommige sites en fora op elkaar reageren, zie je hier daarom gelukkig niet of hoogst zelden.

Bericht voor mijn mede-scribenten en lezers op Nederlands.nl

hartenkreet
2.2 met 6 stemmen 197
...benieuwd! Ineke...

De broer van Plato

dagcolumn
3.5 met 2 stemmen 108
...zozeer om, dat je gelukkiger wordt van deugdzaam leven, maar dat je gelukkiger wordt omdat je deugdzaam leven gezien wordt en beloond wordt met positieve reacties van je medemens. We spelen altijd een rol, zeiden Vondel en Shakespeare al, maar zonder applaus worden we ongelukkig – of we nu...

bewering
3.6 met 5 stemmen 79
Ik stel voor tabblad beweringen te vervangen door tabblad reacties...
Fred7 augustus 2013Lees meer…

bewering
3.0 met 7 stemmen 399
Het is leerzaam een kijkje te nemen op een gedichtensite waar geen screening is van gedichten en reacties.
Jacob2 maart 2010Lees meer…

bewering
4.0 met 9 stemmen 146
Ik schrijf niet meer tot ik de erkenning krijg die ik verdien. Ik verwacht positieve reacties. Hemel mij op...
Fred2 augustus 2012Lees meer…

bewering
3.8 met 9 stemmen 1.069
Uit onderzoek blijkt dat een blogger zich het prettigst voelt als hij niet naar de reacties op zijn stukjes kijkt.

bewering
3.5 met 4 stemmen 7.898
Ik gooi alle goden op een hoop en steek er vervolgens de brand in. Dat lucht op. Reacties hieronder.

bewering
4.1 met 7 stemmen 322
Wie beweringen inzendt, maar niet bereid is om inhoudelijk en met argumenten in te gaan op de reacties die hij daarop krijgt, heeft op dit tabblad niets te zoeken.

bewering
1.2 met 4 stemmen 450
Mijn postkamer gaat zwaar gebukt onder de grote hoeveelheden reacties van ene De Groot, maar ik blijf mijn best doen.

bewering
3.6 met 5 stemmen 116
In mijn beleving is de beste bewering, ongevoelig voor reacties met welke intentie dan ook, er een waarvan ik bij nader inzien heb afgezien het item in te sturen.

bewering
3.3 met 3 stemmen 68
Vele reacties van reaguurders op de nujij.nl-site over het congres van de PvdA en met name over de dappere Sander Terphuis zijn ver beneden aanvaardbaar peil.

bewering
3.2 met 13 stemmen 223
Een bewering mag 50 tot maximaal 100 woorden bevatten. Met nadruk op liefst 50! Zou het wellicht raadzaam zijn die regel ook toe te passen op de reacties?
J.de Groot1 augustus 2013Lees meer…

bewering
5.0 met 4 stemmen 165
"Naar aanleiding van de reacties hebben we de oude lay-out vooralsnog hersteld." Velen zullen dit gebaar van de redactie met vreugde hebben begroet. - Soms is 'op zijn schreden terugkeren' gewoon een stap vooruit!

Twijfel

hartenkreet
4.2 met 5 stemmen 155
Meestal ben ik zeker van mijn zaak, maar nu weet ik het even niet. Mevrouw Broeckx aanspreken op haar breedsprakigheid, of toch maar een duinendansende zonovergoten ziedende zee? Ik twijfel tussen de uitgang en de weg terug. U kunt nu uw reacties plaatsen.
Fred10 april 2017Lees meer…

bewering
3.0 met 11 stemmen 295
Onze veelgeprezen tolerantie, en nationale gave tot verzoening, blijken niet uit racistisch getinte humor in media, reacties op moderne seksuele voorlichting voor kinderen, bitterheid in discussies over religie, en wraaklust in tekst op internet.

bewering
1.5 met 13 stemmen 906
Misschien gooi je wel parels voor de zwijnen, maar ook al vreten ze die kostbare glimmers niet, als ze slimmer waren zouden ze de rijkdom ervan inzien, gun ze wat geduld, zelfinzicht en groeivermogen. Taai niet af vanwege hun stompzinnige reacties. Ze weten nog niet beter!

Voorstel voor een ander beleid t.a.v. inzendingen en reacties

column
3.1 met 16 stemmen 248
...mensen leren kennen en waarderen. Daarom draag ik deze site een warm hart toe. Maar een strenger beleid t.a.v. het plaatsen van inzendingen en reacties lijkt me gewenst. Ik ben er zeker van dat zoiets de sfeer ten goede komt en meer lezers zal stimuleren om zelf eens iets in te zenden.

bewering
1.0 met 2 stemmen 202
Meer een vraag dan een bewering, eventuele reacties zal ik met belangstelling lezen. Hoe komt het toch dat je soms mensen ontmoet die heel aardig zijn, niets op aan te merken, vriendelijk en beleefd, betrouwbare indruk en toch... En toch gaan alarmbellen rinkelen en rode lampjes knipperen en je...
Jacob18 juni 2010Lees meer…

bewering
5.0 met 1 stemmen 1.989
...is, hetgeen uiteraard nooit mijn bedoeling kan zijn geweest, dan maak je iets los. Ik sta overigens open voor de diverse reacties en EHB, mijn email-adres is bekend bij de redactie. Bel me niet, ik zwijg in alle talen.

Normen en waarden

hartenkreet
4.4 met 5 stemmen 76
...zonder nazorg. 'Kijk mij eens citeren, rücksichtlos beweren, verhalen maar niet de rekening betalen, Dijken die zijken en reacties die een inzending onderuit halen'. Balkenende: "Toch" ? Rutte: "Mooi" ! Nederland in een notendop.
Fred29 juni 2011Lees meer…
Meer laden...