Inloggen

Alle inzendingen over wedstrijd

343 resultaten.
Sorteren op:

bewering
3,7 met 3 stemmen 1.156
The Voice of Holland hoort op de radio - dan kan écht de beste voice winnen. De jury zit wel met rug naar de zangers toe maar het publiek en de stemmende tv-kjjkers niet.

WEDSTRIJD

verhaal
2,1 met 12 stemmen 753
...is dat ik heb. -Het mooiste van álle kleistukjes? -Ja. -Maar die keer deden we wedstrijd en toen had Piter gewonnen!

De Wedstrijd

verhaal
3,7 met 6 stemmen 275
...terreinmeester en coaches werd besloten de wedstrijd op een ander terrein over te spelen. De rode kaarten werden ingetrokken. Het veld van de kievit werd voorlopig onbespeelbaar verklaard. Beide teams, de toeschouwers en de arbiters gingen bij de verst verwijderde cornervlag staan en...

bewering
2,8 met 6 stemmen 1.108
De octopus Paul heeft tot nog toe alle uitslagen van de WK-wedstrijden van Duitsland correct voorspeld. Om de uitslagen van belangrijke wedstrijden goed te kunnen voorspellen hoef je dus geen verstand van voetballen te hebben; je hoeft er zelfs geen hersens voor te hebben.

bewering
3,5 met 4 stemmen 716
Het voortdurend op een ergerlijke wijze zeer provocatief gedrag vertonen door spits Kramer in de wedstrijd Feyenoord - Groningen vraagt om een schorsing van meerdere wedstrijden. Niet alleen door de KNVB maar ook en juist door zijn club Feyenoord.

bewering
4,0 met 5 stemmen 99
...spelers Alonso en Ramos een straf gekregen zouden hebben in de vorm van een wedstrijd extra schorsing.

Spannende wedstrijd

dagcolumn
4,5 met 2 stemmen 146
...geen saaie middagen: spanning in de wedstrijd en mooie Italiaanse en Spaanse plekjes: die wedstrijden verdienen meer aandacht dan de Tour.

bewering
5,0 met 2 stemmen 53
Een voetbalscheidsrechter is tijdens de kampioenswedstrijd Haarsteeg 8 - RWB 6 (!) tegen de grond gewerkt en gemolesteerd. Gelukkig kon hij nog ZELF meedelen dat dit zijn laatste wedstrijd is geweest.

Randverschijnselen..

dagcolumn
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 16
...berenmutsen en een potkachel op zijn rug. De wedstrijd eindigde in nul-nul en Locadia zegt met een redelijk ongeïnteresseerde blik waar elke beleving in ontbreekt, dat het jammer is dat er goals ontbraken maar ja, soms gaat het zo. Hij gaapt nog net niet en zwaait ineens uitbundig lachend...

Pleidooi voor de zwakkeren.

dagcolumn
3,7 met 10 stemmen 846
...niet is doorgevoerd? Gebrek aan liefde voor het spelletje? Wat mij betreft zou deze regel niet alleen hoeven te gelden voor wedstrijden tussen professionals en amateurs maar ook bij wedstrijden tussen ploegen uit de eredivisie en de eerste divisie. Waarom vooral opkomen voor de rijke...

bewering
5,0 met 3 stemmen 78
Het is niet meer leuk om naar wedstrijden van Van Gerwen te kijken omdat hij veel te sterk is voor al zijn tegenstanders van de mondiale top.

bewering
4,0 met 5 stemmen 59
Het Nederlandse profvoetbal zal aan te veel (rechtstreekse) televisie-uitzendingen van wedstrijden uiteindelijk ten onder gaan.

bewering
3,0 met 1 stemmen 53
Een ' risico wedstrijd' kan worden gespeeld zonder toeschouwers, in de AZC's wordt gevochten omdat ze in een AZC zitten!

Fc knudde tegen het nederlands elftal

hartenkreet
3,2 met 5 stemmen 175
...een minuut al thee pauze maar tinus de terreinknecht heeft er wiskey in gedaan en zo volgt een groot feest waarbij de bal verder wordt vergeten en de wedstrijd is beeindigd zonder dat er verder gespeeld wordt want het moet wel leuk blijven natuurlijk. Ole ole ole we are the champions! Foppe de...

Olympische Spelen

dagcolumn
4,0 met 3 stemmen 174
...recht is voor homo’s in Amsterdam. (dit is geschreven voordat de eerste wedstrijd gereden is)

Groningen - Emmen

bewering
3,7 met 3 stemmen 132
De wedstrijd Groningen - Emmen is een novum in de Nederlandse eredivisie. Het zou voor Groningen een diepe teleurstelling zijn als het niet kan winnen van het kleine Drentse nieuwkomertje.

FC Europa tegen FC Sovjet

dagcolumn
4,0 met 2 stemmen 148
...is oorlog’ zei Rinus Michels ooit, maar deze wedstrijd blijft zonder gemene overtredingen. De FC Sovjet moet nog wel tandenknarsend toezien hoe de Kroaat Josipovic er 11-0 van maakt na een schitterende solo. De hele reservebank van FC Europa juicht. Deze spelers van Montenegro, Servië,...

Randverschijnselen

dagcolumn
3,2 met 6 stemmen 106
...berenmutsen en een potkachel op zijn rug. De wedstrijd eindigde in nul-nul en Locadia zegt met een redelijk ongeïnteresseerde blik waar elke beleving in ontbreekt, dat het jammer is dat er goals ontbraken maar ja, soms gaat het zo. Hij gaapt nog net niet en zwaait ineens uitbundig lachend...

Man/vrouw van de wedstrijd

bewering
3,0 met 4 stemmen 24
Nederlands - moedertaal - 36 (wo)man of the match > held van het veld, man/vrouw van de wedstrijd, ster van het spel

bewering
3,3 met 7 stemmen 92
Luis Suárez (Urugay) dient voor minimaal 3 wedstrijden geschorst te worden met de verplichting in therapie te gaan bij een kinderpsychiater, gespecialiseerd in ongewenst kindergedrag.

bewering
4,2 met 4 stemmen 158
...meer toegewezen na zijn 'blunder' in de wedstrijd AZ en FC Twente. Hij zag geen strafbare handsbal van AZ-verdediger Poulsen en gaf geen strafschop aan Twente. Henk Kesler, directeur betaald voetbal KNVB - en Twente-fan - liet in het tv-programma Voetbal International weten dat...

bewering
3,6 met 5 stemmen 61
Het gooien van voorwerpen op een voetbalveld - zoals gisteren helaas veelvuldig gebeurde door oververhitte 'supporters' gedurende de wedstrijd Feyenoord & Roma - zou verboden moeten worden.

Scheidsrechters

dagcolumn
3,0 met 13 stemmen 645
...te twijfelen: op zijn manier kan hij iedere wedstrijd van iedere club naar de Filistijnen helpen. Wat ik beroerder vind zijn partijdige scheidsrechters. Die zie ik nog wel eens fluiten bij lagere amateur-elftallen en bij jeugdige teams. Het zijn clubscheidsrechters die het belang van hun...

Koning Voetbal / Prins Bernhard

verhaal
4,0 met 5 stemmen 1.249
...dan dreig je met het stilleggen van de wedstrijd. Dat zijn de erge dingen! Rouwen kan natuurlijk óók na het weekend. Onze koninklijke dandy versloeg Koning Voetbal, voor even was er eens iets anders belangrijker. Zijn laatste adem blies hij, in zoals hij het UMC noemde, zijn...

bewering
4,8 met 4 stemmen 49
De wedstrijden bij het wereldkampioenschaap snooker omvatten veel te veel frames. Partijen (zoals nu de finale tussen Mark Selby tegen Ding Junhui) kunnen wel meer dan 12 uur duren.

bewering
3,0 met 6 stemmen 47
Oranje-trainer Louis van Gaal zou er goed aan doen om in wedstrijden waarbij er een reële kans is dat de tegenstander scoort een lange doelman als Krul of Stekelenburg - mits in vorm - op te stellen.

bewering
3,7 met 3 stemmen 54
De fout van scheidsrechter Higler in de wedstrijd RKC - Groningen was niet dat hij een discutabele rode kaart gaf, maar dat hij daarbij afging op de waarneming van zijn assistent, die er minder goed voorstond dan de leidsman zelf.

bewering
3,0 met 2 stemmen 471
Het hoogtepunt van de door het Nederlands elftal pover gespeelde wedstrijd tegen Turkije (1-1) was de act van Wesley Sneijder waarmee hij aangaf dat zijn Yolanthe dit jaar een kind gaat baren.

Vrouwenvoetbal is spannender

column
3,3 met 6 stemmen 403
...Aanstaande zondagmiddag om vier uur zal zij weer van de partij zijn om in de finale te voetballen. Het Nederlandse elftal mag er dan al uit liggen, dat neemt niet weg dat het een hoogst spannende wedstrijd gaat worden voor ons buurland en dan met name voor mijn lievelingsvoetbalster Marozsán. De...

bewering
3,7 met 9 stemmen 85
Het 'voetbalverslag' van Sierd de Vos van de wedstrijd Barcelona - Real Madrid (Spaanse bekerfinale 20 april 2011) voor tv-zender Sport1 was een absoluut dieptepunt in de geschiedenis van de Nederlandse sportverslaggeving.
Meer laden...