Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

the rolling stones

The rolling stones zijn een groep wilde mannen die prettige gitaarrockmuziek maken. Ik heb veel cd´s en elpees van deze groep waarin mick jagger zingt en de gitaristen zijn keith richards en ron wood en de drummer is heel strak en heet charlie watts. Eerst was er ook nog een zeer rustige bassist bill wyman bij.

Het is lekkere muziek om je goed bij te voelen vind ik. Ik heb ze ook live gezien in een stadion en ze zijn live erg goed en spelen alle grote hits prima na op verschillende manieren waarbij mick veel op en neer springt.
De hoezen van de platen zijn allemaal wat rauw en mooi op hun eigen manier. Mijn favoriet is tattoo you met de rustige b/kant over de liefde.

Alle elpees zijn goed op hun eigen manier en de classic tracks zijn ijzersterke rocknummers met een goede riff zoals start me up, jumpin jack flash en satisfaction. Ze hebben gelukkig ook ballads als angie, reggea als hof stuff, country en bluesnummers die ik ook waardeer.
De teksten zijn wel vaak negatief over vrouwen waarbij mick ze schijnt te verslinden maar hij is ook een tijdje getrouwd geweest hoor en de tijd van drank en drugs en feesten is al een tijdje geleden al kunnen ze het natuurlijk nooit helemaal laten die ruige rockers die al zo lang mee gaan. De twee gitaren spelen leuk samen en laten het zo losjes klinken zodat het altijd energiek overkomt.

Kortom de stones is muziek voor altijd als je je goed voelt, het klinkt als only rock and roll, but i like it en die stem herken je altijd, het is kortom gewoon goede muziek en ze blijven maar door gaan he die stones en ik zal ze altijd wel leuk blijven vinden.

The rolling stone Fop

Schrijver: foppe oostenbrug, 16 oktober 2010


Geplaatst in de categorie: muziek

2.8 met 8 stemmen 413Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Wee
Datum:
24 oktober 2010
Ik ben gek op deze wilde mannen! Mooie hartenkreet.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)