Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Kabouter Plop speelt Ganzebord

Kabouter plop en kwebbel en smal en klus en lui waren op vrijdagmiddag na het poetsen van de melkherberg aan het spelletjes doen, ganzebord was het. Ik heb altijd geluk zegt kwebbel, ik win met gemak. Ik gooi heel goed zei klus, ik wil ook winnen,
ik ben de slimste zei smal en krijg een mooie plopkoek als ik win. Ik win nooit want ik ben altijd moe en gooi slecht en heb geen geluk en daarom hoef ik niet te winnen zei lui maar als ik win maak ik de mooiste overwinning van mijn leven mee want ik heb nog nooit wat gewonnen. We zullen zien zei plop wie wint krijgt een beker plopmelk met een plopkoek. Doen we, riepen ze in koor.

Het ging zoals verwacht. Lui gooide zo slecht dat hij in de gevangenis kwam en dood was. Smal won bijna maar kwebbel was net een worp eerder en klus kwam daarna binnen en plop hield alles in de gaten en gaf de prijs weg.

Das niet eerlijk zei lui, ik ben altijd de verliezer. Ja zei plop en daar hoef je niets voor te doen. Awel ik zal u eens zeggen he, zei kwebbel, lui is wel de grappigste, en ik doe het meeste zei klus, en ik ben gewoon mooi en meer hoeft niet zei smal. Zo hebben we allemaal een beetje gewonnen zei plop vaderlijk en gaf iedereen toen plopmelk met een plopkoek.

Schrijver: foppe oostenbrug, 20 november 2010


Geplaatst in de categorie: kinderen

4.2 met 4 stemmen 151Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)