Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Autocross met Sabine

Eindelijk is het zover. Sabine staat aan de start met haar zwarte crossauto met bloemetjes in de autocross van Sumar! Ze heeft haar helm op en overall aan en staat op scherp. Ze geeft vol gas en stuurt als eerste de bocht in. Slippend krijgt ze een duwtje van dat meisje met lippenstift maar ze stuurt tegen en de auto racet meteen de sloot in. Ze heeft zo ruim baan en crosst de drie rondjes voorop moeiteloos over de finish. Opgelucht haalt ze adem en ze is heel blij en trots want ze heeft gewonnen en haar droom is uitgekomen.

Terug in de pits blijkt dat er wat kapot is maar dat wordt snel gemaakt en ze rijdt weer naar de start. Ze scheurt weer weg maar ligt nu tweede want de auto voor haar is sneller van start gegaan. Nu moet ze hem inhalen. Net voor de laatste bocht in de derde ronde duikt ze er onder door en is net een beetje sneller bij de eindstreep.

Zo dat gaat best denkt ze en gaat een glaasje energydrink drinken want ze moet lang wachten tot het volgende rondje.
In de finale komt ze klem te zitten tussen twee auto´s en remt zodat ze derde ligt, de koploper valt niet meer in te halen maar auto twee valt stil met een rokende motor.
Zo is ze kampioene geworden in sumar en mag op het hoogste treetje staan en de lauwerkrans in ontvangst nemen want de de auto die gewonnen had kwam niet door de wedstrijdkeuring ha ha.
De foto staat in de Drachtsterkrant en ze hangt hem op in haar kamer. Foppe staat met het spandoek in een hoekje met sabine boppe en rookt een pakje shag op en vertrekt voortijdig door de herrie maar schrijft dit verhaaltje.

Sabine Kampioene met een dodge ram in de stockcarklasse!

Schrijver: foppe oostenbrug, 28 augustus 2011


Geplaatst in de categorie: sport

3.3 met 7 stemmen 335Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)