Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

de vrouwen van een begeleide woonvorm

EN GOD SCHIEP HET PI/MEISJE!

God dacht wie moet er op mijn schepselen passen die zichzelf niet kunnen redden omdat ik ze wat anders heb gemaakt dan de gemiddelde schepsels. Ha ha dacht hij op zaterdagavond ik geef ze een leuk pimeisje. Hij dronk een biertje en begon te scheppen. Eerst moest zij aardig zijn en lachen en vrolijk een praatje maken en er ook nog leuk uit zien want die andere schepsels waren allen lelijk en bleven alleen.
Hij maakte er nog een grapje bij en een relativerende en troostende opmerking en een lekkere maaltijd en een goed humeur dat tegen een stootje kan en niet snel boos wordt en klaar was het pi meisje. Hij was er zo tevreden over dat hij er meteen maar twintig maakte want ze moesten ook veel vrij hebben en tijd voor zichzelf en een leuk damesautootje en vakantie in de zon voor een bruin kleurtje en een haarkleurtje en nagellak er op toe. Zo dat kon er mee door zij zelf ook weer tevreden dacht hij in opperbeste stemming.

Toen was het zondag en zag hij dat het goed was. De clienten vonden ze aardig en gedroegen zich goed het leek wel een commune uit de jaren zestig en er werd veel muziek gedraaid en niemand was ziek alleen een beetje lager nivo. Voor foppe maakt hij eeen uitzondering die moest ook nog mooi schilderen en een autouitje hebben en veel van muziek en zijn moeder houden en zo was die ook weer tevreden.
Over vier jaar zou hij het evalueren als ze klaar waren voor het grote woonavontuur en een mooi huisje voor hun maken. God ging tevreden slapen, het was een leuk weekend geweest.


foppe

Schrijver: foppe oostenbrug, 23 augustus 2012


Geplaatst in de categorie: vrouwen

3.0 met 2 stemmen 147Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)